sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Carrien päiväkirjat-sarja

Ihana aamu.:) Olin tallentanut Carrien päiväkirjat-sarjan jakson katsoakseni sen sopivassa välissä, kahvin ja suklaan nauttimisen kera. Tänä aamuna katsoin jakson.

Tuossa sarjassa on jokin tuttuuden tunne.  Ehkä se tarttumispinta sarjan juoneen, että olen itsekin menettänyt aikoinaan äitini, kun olin nuori. Nuorena olisin voinut kyllä enemmän myöntää itselleni ja muille, ettei  tarvitse niin kovasti yrittää vaikuttaa itsenäiseltä, kun aikuistuminen oli kesken ja surukin oli sattunut kohdalle (vaadin sitä olen itsenäinen-juttua silloin aikoinaan itse itseltäni - ei kukaan muu).

8 kommenttia:

 1. Enpä ole yhtään tutustunut Carrien päiväkirjoihin aiemmin. Nuorena ollaan niin ehdottomia ja tehdään suuria päätöksiä siitä, minkälainen tyyppi itse on. Jotenkin hassua, näin jälkikäteen katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on - nuorena olin varma, että juuri näin kuuluu ajatella ja tehdä. Myöhemmin olen huomannut, ettei ihan kaikki ole niin ehdotonta ja ajatukset muuttuvat. ;)

   Mä en ole aikoinaan katsonut Sinkkuelämää, jota ajallisesti edeltäväksi Carrien päiväkirjat on ajateltu. :)

   Poista
 2. Mää tykkäsin Sinkkuelämästä ja seuraan silmä tarkkana Carrien päiväkirjoja :) Jännä miten pääosan esittäjä on saanut sen aikuisen Carrien maneereja omaan näyttelemiseen, menee ihan täydestä :) Sieltä on myös hauska pongailla muotijuttuja, mitkä on autuaasti unohtanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkatoppaukset ja tietyn tyyppiset farkut.;-) Vuoden 1984 tienoilla oli säärystimiä - mullakin taisi olla semmoiset.;-) Silmälaseissa oli kookkaita linssejä - samoin aurinkolaseissa.:-)

   Multa on mennyt Sinkkuelämää ohi - toivottavasti sarja tulee joskus uudelleen.:-)

   Poista
  2. Kyllä se varmaan toivottavasti kohta tulee uusinnan uusintana :) Aika monta kertaa tullut ja aina sen vaan jaksaa katsoa :D

   Poista
  3. Täytyykin seurata milloin uusintakierros taas alkaa.:-)

   Poista
 3. Minulla ei ole enää televisiota, enkä katso netistäkään mitään joten ohi on mennyt nämä päiväkirjat. Sinkkuelämää katsoin varmaan kaikki kaudet. Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvin katsomisen arvoiselta sarjalta!:-) Mun täytyy muistaa katsoa, kun sarja seuraavan kerran pyörähtää kierrokselle.:-)

   Poista