tiistai 2. heinäkuuta 2013

Netti

Jäin miettimään mitä tekisin ilman nettiä? :) Älkää pelästykö - en ole häipymässä netistä minnekään. ;) Aikas moni asia nykyään liittyy nettiin. Laskujen maksaminen, blogit, sähköposti, uutissivut, kakkureseptit - suunnilleen kaikki toiminta. Mulla taitaisi äkkiä käydä aika pitkäksi, jos nettiä ei olisi - niin on ajat muuttuneet ja nettiin on tottunut. ;)

Skypen versioon oli tullut päivitys - mä en ole kovin hyvä teknisten uudistusten suhteen ja jäin sekä puhelimen että koneen Skypen kanssa ihmettelemään, että mitenkäs tämä toimii ja miten saan ruudulla pyörivän ympyrän pysähtymään. :D Ja miten puhelimen Skypestä kirjaudutaan ulos. :D

Ennen luin enemmän kirjoja - välillä voisin pitää vähemmän netittömän päivän ja käydä lainaamassa kirjan tai pari. Tai jatkaa kaulaliinan kutomista, mutta jotenkin se puuha tuntuu paremmin kuuluvan mulla viileämpään vuodenaikaan. ;)

Edit. Tänään nähtiin kettu suht lähietäisyydeltä - kettu juoksi pyörätien yli. :)

Edit.2 Käytetty haku kuinka pian vatsatauti menee ohi 
Erittäin pikaista paranemista toivotan! Mulla vatsatauti on yleensä kestänyt suunnilleen päivän - paitsi yhtenä jouluna, jolloin kesti koko joulun ajan.

19 kommenttia:

 1. Olen itsekin aatellut, että vois netittömiä päiviä pitää mutta nykyään tuntuu et päivittäisiin toimintoihin jossain tapaa kuuluu netti, oli se laskujen maksaminen, ohjeitten haku, televisio ohjelmat tai juurikin blogit :).
  Luulen, että käsitöitä tulisi tehtyä omalla ajalla, ja kohta niitä saa ruetakin väsää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on tosi monessa jutussa mukana ja sen äärelle on helppo tulla. ;)

   Käsityötkin ovat hyvä vaihtoehto. ;)

   Poista
 2. En minäkään ilman nettiä pärjäisi. Tai ensinnäkin, pitäisi myydä taloni ja muuttaa pois täältä kun en enää voisi tehdä työtä saaresta käsin!
  Netissä vain saa ajan kulumaan, illallakin kuluu monta tuntia hups, kun piti vielä saada jotain hyödyllistäkin aikaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Etä)työntekoon netti sopii varmasti erinomaisesti - se on ihan korvaamaton siinä. :)

   Netti koukuttaa. ;)

   Poista
 3. Silloin kun mulla ei ollut nettiä niin luin enemmän kirjoja ja lehtiä. Tein sanaristikoita, kirjoitin oikeita kirjeitä ja oikeaa päiväkirjaa. Laskut maksoin pankissa. Menin aikaisempaan nukkumaan. Katsoin illalla enemmän telkkaria.
  Nyt kun asiaa tarkemmin miettii ja katsoo tuota listaa, niin tekisi ihan hyvää viettää netitöntä aikakautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva viettää netitöntä ja puhelimetonta aikaa :) - mä olin tänään 3 tuntia pyöräilemässä. :)

   Poista
 4. Suomi olisi aika pulassa ilman nettiä:/

  Mutta se nettipaasto voisi tehdä välillä hyvää, pakko myöntää.

  VastaaPoista
 5. Monet käsityöt tosiaan alkaa maistua vasta syksyllä ilmojen viilennyttyä ja iltojen pimettyä. Sillon on kivempi käpertyä sohvannurkkaan kutimen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä, kun ei ole niin hyvät ulkoilukelit niin sisätilat kutsuvat ja käsityöt. :)

   Poista
 6. Netti on tosiaan kätevä ja tarpeellinen moneen. Minulla aina välillä tulee pakosta netittömiä päiviä, kun aika menee muuhun, esim. oleiluun ja jutteluun ja seurusteluun, pihahommiin ja kirjan lukemiseen. Sitten meinaa tulla stressi, että pitäisi käydä netissäkin ja kommentoida blogeja ja päivittää omaa blogia ja pitäisi käydä Facebookissakin. Yritän määrätietoisesti torjua tuota stressiä, eihän netti voi olla mikään velvollisuuskaan, jota täytyy noudattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näköjään joku muukin kuin mä, jolle tulee stressi, jos on jäänyt blogeja käymättä läpi- en ole sitten ainoa.;-)

   Välillä on kiva tehdä jotakin muuta -poissa koneen tai puhelimen ääreltä.:-)

   Poista
 7. Samaa oon monesti pohtinut, että kyllä nettimaailmasta löytyy vastauksia vaikka mihin. Meillä välillä tuo netti sellainen, että se ei oikein kunnolla toimi ja saattaa mennä päivässä montakin tuntia, ettei pelitä. Silloin tottakai pitäisi kaivaa jotain puhelinnumeroita ym.
  Mulla meinas kanssa jossain vaiheessai tulla stressi blogimaailman suhteen, mutta ajattelin, että mä postaan, kun ehdin. Kyllä ne vakituiset lukijat siellä säilyy, vaikka en kävis koko aika jotain kirjoittelemassa. ;) Ja kyllähän sitä matkasta aina joku joskus putoaa pois. Onneksi tulee uusia ja suurin osa mun vakilukijoista jaksaa kulkea mukana. Se on niin ihana juttu!! Ja on kyllä päivän piristyksiä käydä lukemassa toisten blogeja ja oman blogin kommentteja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole moneen aikaan ollut nettikatkoksia - täytyy koputtaa puuta. ;) Mutta aiemmin oli. ;)

   Se on totta, että vakilukijat yleensä säilyvät ja välillä tulee uusiakin - vaikkei aina niin tiuhaan tekisikään postauksia. :) Mulla ainakin tulee välillä hetkiä, että tuntuu ettei tiedä mitä postaisi. Mutta tunne menee lopulta ohi ja aihe(et) löytyy, kun odottelee aihetta mieleensä tai tapahtuu jotakin, mistä tulee postaus. :)

   Blogitekstit ovat iso ilo ja blogikävijät ja kommentit omassa blogissa ja kommentoiminen toisten blogeihin ja kommenttien lukeminen blogeista. :) Blogeissa kohtaa mitä erilaisimpia ihmisiä ja se on suuri rikkaus. :)

   Poista
 8. Minä olen nykyään montakin päivää kännyn netin varassa. Koneaikaa ei vaan ole... :)

  VastaaPoista
 9. Ja miten ihmeessä sitä osasi ennen mitään tehdä, kun nyt voi katsoa kaikkeen ohjeet netistä :) On sitten melkein mikä vaan ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta - netistä löytyy tietoa kokkauksesta siivoukseen. Miltei aiheesta kuin aiheesta.:-) Netti on kätevä ja sieltä löytyy kokemuksia tekemisestä ja lopputuloksesta.:-) Siitäkin, jos joku niksi ei ole toiminut myös.:-)

   Poista