tiistai 23. heinäkuuta 2013

Röhkimistä pusikosta

Tänään oli taas pyörälenkin vuoro. Tieltä nro 54 Lavintoon päin lähdettyä kuulin pusikosta kovaäänistä röhkimistä. Villisikakarju? ;) Mä en jäänyt odottelemaan ilmestyykö tielle joku elikko, vaan nopeutin loivassa ylämäessä vauhtia ihan kiitettävästi ja vilkuilin välillä olkani yli. :D

13 kommenttia:

 1. Voi ei, mun mielikuvitukseni lähti tietenkin villisti laukkaamaan ja jotenkin päätyi siihen, että puskassa kuitenkin olisi ollut huonokuntoinen tai -tapainen kaksijalkainen?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen, että siellä olisi ollut lemmennälkäinen pariskunta.:-D Mutta epätasaisen puskamaaston takia ehkä ei.:-D

   Poista
  2. Toivottavasti ei ollut ketään huonokuntoista tai huonotapaista kaksijalkaista.

   Joku eläin pusikossa taisi liikkua.;-)

   Poista
 2. No sielläpäinhän niitä villisikoja on liikkunu, että ei se ihme olis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitten kuullutkaan omiani :) - ensin luulin, että ääni kuului pyörästäni, mutta röhröhröh oli niin kova ääni ettei pyörä saa mitenkään semmoista aikaan. :)

   Poista
 3. Huh! Mikä lie, toivottavasti ei kuitenkaan ollut kenelläkään (ihmisellä tai eläimellä) ongelmia.

  Mun polkupyörä pääsi tänään huoltoon. Siitä rikkoontui eilen vaihteet. Vein pyörän, kävelin kotiin ja juuri pääsin sisälle, kun soittivat että vaihteet on jo korjattu, mutta jarrupalatkin pitäisi vaihtaa. Todella nopeaa ja hyvää palvelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomaista palvelua! :) Jarrupalat ovat todella tärkeät - mullakin on ollut mielessä, että ne pitäisi vaihdattaa.

   Mä luulen, että villisika siellä pusikossa tonki ruokaa ja röhkötti. ;)

   Poista
 4. Apua, muutenkin tuo pyöräily on niin pelottavaa ja sitten vielä villisikaepäilys :D Kauheeta, onko niitä oikeasti suomessa? Mää olen törmännyt niihin vaan säilykepurkissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä Suomessa - Venäjän puolelta on ainakin tullut. :D

   Mä olen varustettu vilkkaalla mielikuvituksella ja jokainen kahahdus metsästä saa mut hyvin valppaaksi. ;) Saati röhkiminen. ;)

   Mä olen monta kertaa nähnyt unta, että kohtaan pyöräillessäni metsien ympäröimällä tiellä karhun - villisika ei vielä ole siirtynyt uniin.

   Säilykepurkissa röhkijä on turvallisimmillaan. :D

   Poista
 5. Eikö jossain sielläpäin ollut se entinen(?) villisikatarha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla - en ole aiemmin kuullut villisikatarhasta. ;)

   Poista
 6. Voi miten ihanaa olisi nähdä oikea villisika =) vaikka varmaan pelottaisi tosipaikan tullen. Kerran kuvittelin metsälenkillä, että joku karhu vaanii mua ja koiria - kuului sellainen nenän tuhina ja huohotus ja puuh plääh ääniä. Ei koskaan selvinnyt mikä se oli. Ehkä mun mielikuvitus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin villisiat ovat hurjan isoja - varsinkin urospuoliset. ;)
   En tiedä mitä sitä tekisi, jos eteen ilmestyisi villisika tai vaikkapa karhu. ;)

   Metsässä alkaa mielikuvitus helposti värittämään ääniä, vaikka toisaalta voihan karhuunkin sattumalta törmätä - kohtaamisia on monelle sattunut.

   Kerran kuntosuunnistaessani lähti hirvi makuupaikaltaan liikkeelle - taidettiin pelästyä yhtä paljon - sekä hirvi että mä. :D

   Poista