sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Päivä parani huimasti

Aamu  ei alkanut lupaavasti. Mun päätä jomotti heti herätessä ja kurkusta ylös syöksyivät miltei heti nauttimisen jälkeen niin kahvi, leipä kuin päänsärkylääke. Enkä ole ollut juhlimassa - siksi ei ollut huono olo. :D Vähitellen olo parani itsestään. :)

Mutta onneksi kurkkasin tähän blogiin http://triomiumau.blogspot.fi/
sillä tämä viiksekäs kaveri (kuvassa)
on voittanut arvonnassa.<3 Ihanaa! :) Kolloa lykästi! :) Ja emäntä tuli hyvälle mielelle lukiessaan arvontavoitosta ja lukiessaan kommentoijien onnitteluita. :)

Sain päivän aikana (lopulta) siivottua ja illansuussa päästiin pyöräilemäänkin. :)

Kotiin tullessa odotti toinen ihana yllätys. :) Kiki http://kikishome-kiki.blogspot.fi/ oli haastanut minut blogihaasteeseen - ihanaa, kiitoksia serkulle!<3

Mä haastan TaRan http://talonimaalla.blogspot.fi/
sekä Mintun http://minttu-mietteet.blogspot.fi/ . :) Muutkin saavat napata haasteen mukaan. :)

Tunnustuksessa tulee kertoa 8 noloa asiaa:
1. Mulla oli esimiehenä kerran henkilö, joka puhui sutjakkaasti. Mä en pysynyt mukana ohjeissa ja soittelin kerta toisensa jälkeen hänelle, että niin mitä mun pitikään tehdä ja mitä mun pitikään tehdä jne jne. Mua nolotti, kun en muistanut ohjeita  ja mietin, että kehtaanko enää soittaa, että niin mitä mun pitikään tehdä. ;)

2. Pikkuisena tyttönä olin vängännyt kavereille ettei vanhempani ole olleet silleen. ;) Myöhemmin, kun kuulin pikkutyttöaikaisista puheistani, mua nauratti.:D

3. Kerran opiskeluaikaan mulle kävi vahinko ja pitkän tentin päätteeksi huomasin, että oli päässyt mensut karkaamaan istuimelle. Naisen elämän yllätysmomentteja! ;) Muistaakseni siivoskelin aiheuttamaani sotkua pois (en muista huomasiko siivoamistani kukaan). Kiedoin villatakin ympärilleni tahraa peittämään ja hiippailin ulos tenttisalista. ;)

4. Nuorena mulle tuli elokuvateatterissa huono olo tai oikeastaan siinä vaiheessa, kun elokuva oli päättynyt ja salista poistuttiin sivukäytävää pitkin. Kun huomasin, että nyt "lentää laatta" niin tempaisin saappaan pois jalastani ja yritin tähdätä oksennuksen saappaaseen. En kuitenkaan ollut tarpeeksi nopea ja osa oksusta sujahti käytävän matolle. Olin ihan nolona - kävin pyytämässä elokuvateatterin lippukassalta anteeksi aiheuttamaani sotkua ja soitin vielä puhelimella pahoittelut kotoakin käsin. Elokuvateatterissa oltiin hyvin ymmärtäväisiä. :)

5. Ilmavaivat tuppaavat ilmestymään silloin, kun on virallisessa tilanteessa ja hieman jännittääkin. Maha alkaa "huutamaan" ja sitä koettaa ehkä pidätellä haju- ja äänitöräyksiä - vaihtelevalla menestyksellä. ;) Tästä on kokemusta. :) Hernesoppa ja hapanleipä ovat yhdistelmä, jolla saadaan aikaan kunnon ilmavaivat. ;)

6. Viime syksynä istuin hammashoitolan odotushuoneessa. Olin jotenkin  jännittänyt jalkaani ja kun mut kutsuttiin niin lähdin tosi vauhdikkaasti liikkeelle ja puutunut jalka petti alta. Rymähdin keskelle odotushuoneen lattiaa. Kun pääsin ylös ja lähdin kävelemään eteenpäin niin jalkaan sattui. Hammashoitaja säikähti kaatumistani. Tämä taitaa mennä kategoriaan omat hämmentymiset.

7. Lapsena soitin soitonopettajalleni (siis puhelimella ;)) ja luulin juttelevani hänen kanssaan, mutta keskustelun lopussa selvisi, että olinkin jutellut hänen pikkuveljensä kanssa, joka sanoi, että sisko ei nyt ole kotona. ;)

8. Olin mummon kanssa ostamassa ylioppilasjuhlavaatteitani. Mummo tinki ja mä suhisin, että maksetaan nyt se hinta, mikä hintalapuista kertyy. :) Mä ihan turhaan nolostuin, sillä mummo saattoi saadakin kaupasta pienen alennuksen vaatteiden hintaan - en enää muista tarkkaan. ;)
22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kehuista!:-) Kollo ottaa rennosti.:-)

   Poista
 2. Päiväsi meni siis kaikenkaikkiaan roimasti plussan puolelle! Voitto kotiin ja vointikin parani.
  Kollo on niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollo on ♥.

   Asiat alkoivat luistamaan kehnon aamun jälkeen.:-)

   Poista
 3. Kollo on mainion näköinen tuossa kuvassa!
  Naurattivat kovasti nuo sinun nolostelusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolloa aivan kuin hymyilyttäisi.:-)

   Vuosien varrella on sattunut ja tapahtunut monenmoista.:-D

   Poista
 4. Kiitos haasteesta, mutta mulle ei tule mitään noloja juttuja mieleen. Pyrin kaikki nolot ja ikävät asiat unohtamaan. Ennemminkin voisin tehdä listan hassuista asioista ja tyhmistä letkautuksista. Niitä mun suusta tulee sellasella vauhdilla välillä,että häkellyn itsekkin. Saatikka sitten se toinen johon sanat kohdistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastetta voi muokata tehden sen vaikkapa hassuista asioista. :)

   Poista
 5. Paranemisia sinne jos vielä huono olo vaivaa! Mulla on ns. stressimaha ja jännittävissä tilanteissa vähintään ilmavaivat vaivaa :) se o n noloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono olo meni onneksi jo ohi. :) Mä luulen, että mä olin saanut nuotiosta hieman savua naamalleni ja mulla on niin huono nuotiosavunkestävyys, että pää kipeytyi. ;)

   Poista
  2. Jännittävissä tilanteissa alkaa masu helposti mouruamaan.;-)

   Poista
 6. Kiitos otan tietenkin haasteen vastaan ja yritän selviytyä siitä taramaiseen tyliin! Mutta pitää ensin lämmitellä pari päivää vastauksia ja sitten startata kirjoittamaan. Mulla riittää noloja tilanteita enemmän kuin laki sallii joten kunhan nyt pääsen alkuun ja muistan kaikki 8 parasta palaa niin varmasti tulee olemaan taas lukijoilla hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää odottamaan innolla haasteen vastauksia. ;)

   Poista
 7. Vointeja sinulle!..onneksi olo helpotti!
  Ihana Kollo kuvassa...söpööö!
  Onnea Kollolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mieleen se kerta, kun olin nuorena porukassa erämökillä. Mä oli saanut savua silmilleni. Kanssaretkeilijät pelästyivät seuraavana aamuna, kun silmänympärykseni
   mollottivat ihan turvoksissa.

   Poista
 8. Tuollainene olotila ei ole kyllä kiva... :( Onneksi helpotti päivän mittaan!! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kuva Kollosta, hän on niin tyytyväisen oloinen :) Kuulen ihan kehräyksenkin :) Ei kukaan halua ajatella omista vanhemmistaan, että he ovat olleet silleen :D Mää oksensin ala-asteella luokkakaverin reppuun kun en ehtinyt altaalle asti :D

  VastaaPoista
 10. Kiitos kehuista :) - Kollo on innokas kissa hurisemaan. :)

  Pikkutytölle ajatus vanhempien olosta silleen oli täysin käsittämätön. :D

  Kaikkea voi sattua - ei sille mitään mahda, jos huono olo yllättää vaikkapa repun kohdalla. ;)

  VastaaPoista