perjantai 5. heinäkuuta 2013

Terveisiä vaatehuoneesta

Tänään (syytän tästä ryhtymisestäni vaikkapa lämmintä säätä ;)) ryhdyin puuhaan, johon pitäisi ryhtyä - hmmm - vähän säännöllisemmin. Aloin taas kerran raivaamaan vaatehuonetta, kun sinne ei mahtunut Sirpaa eikä Sirpan tavaroita. Syynä on saattanut olla se, että vaatehuoneessa on ollut muun muassa tyhjiä pahvilaatikoita ja aikakauslehtiä vuodelta jotakin. :D Vieläkin vaatehuoneessa olisi (varmaan) poisheitettävää tavaraa, mutta on siellä nyt taas hieman enemmän tilaa. Tyhjällä tilalla on kylläkin taipumus täyttyä - ainakin mun huushollissani. ;)

Edit. Tämän juuri valmistuneen kakun myötä kaikille erittäin ihanaa ja herkullista viikonloppua! :)

20 kommenttia:

 1. Se on kummallista, miten tyhjä tila vetää tavaroita puoleensa kuin magneetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuone on huushollini musta aukko, jonne tavaraa tuntuu uppoavan (ja katoavan) kunnes sinne ei enää mahdu mitään. :D

   Tyhjä tila täyttyy hyvin nopeasti - tyhjässä tilassa täytyy olla joku tavaraa puoleensa vetävä "magneetti" - olet oikeassa. ;)

   Poista
 2. Tuo on puuha mitä kannattaisi harrastaa useamminkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.:-) Kun joskus hankin jotakin uutta vaatehuoneeseen säilöön niin silloin oikeastaan kannattaisi samalla luopua jostakin, mitä on säilyttänyt vaatehuoneessa.:-)

   Poista
 3. Vaatehuone on hieno keksintö, ja sen hyvyys ja huonous on samassa asiassa: sinne saa säilöttyä kaikenlaista pois näkyvistä! Meidän ensimmäisessä huushollissa oli vaatehuone ja sinne kyllä kaikenlaista kertyi jo parissa vuodessa.

  Nyt on vain vaatekaapit, jotka nekin kyllä on ääriään myöten täynnä... Oman vaatekaappini vasta raivasin, mutta pitäisi nuo muutkin romukaapit vissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuone on hyvä keksintö, mutta sitä pitäisi välillä siivota ja järjestää.;-) Mun tulee piilotettua vaatehuoneeseen pois näkyvistä roinaa ja varsinkin, jos tulee vieraita niin heitän äkkiä tavaroitani vaatehuoneeseen.;-)

   Poista
 4. Mä jo luulin et tuo kakkukin löytyi vaatehuoneesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin Kikin blogissa ja tajusin siellä blogien listaa katsoessani, että nyt blogini kuva ja teksti ovat ihan eri maailmasta keskenään. ;) Onneksi kakku ei löydy vaatehuoneesta. :D

   Poista
 5. Toi on totta, että kun hankkii jotain, pitäs jotain heittää pois. Tai kierrätykseen. Olettaen, että ei ole todellinen tarve juuri sille kapistukselle - esimerkiksi vaikka jos ei oo pöytää ja ostaa sellasen.

  Ihanan näköinen kakku! Tulisin kylään, jos ei olis itellä juustokakku jähmettymässä kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustokakku on niin hyvää! :) Kiitos kehuista! :)

   On paljon vaatteita, joita huomaa pitäneensä aikoja sitten viimeksi, mutta kun ei millään joskus saa aikaiseksi viedä niitä kierrätykseen tai roskikseen.

   Tänään aloin leikkelemään vanhoista t-paidoista pyyhkimis- ja pölyrättejä. ;)

   Poista
 6. Liian harvoin tulee tosiaan garderobia karsittua! Ja vaikka karsiikin, niin viimeistään viikon päästä on vaatekaapissa taas ihan yhtä täyttä! Mistä ne rätit sinne oikein ionisoituvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelen samaa, että lisääntyvätkö rätit keskenään tai itsestään, vaikka niitä kuinka karsisi. ;)

   Ja sitten tulee aina käytettyä lähinnä niitä vaatteita, jotka ovat parhaiten esillä ja saatavilla vaatehuoneessa ja osaa vaatteista tulee käytettyä vähemmän, kun niitä ei löydä sieltä. ;)

   Poista
 7. No mulle kävi vähän samoin, mutta ei ihan: päätin tsekata sukkalaatikon läpi tässä viikonloppuna ja heittää pois kaikki parittomat tai muuten vaan hylätyt sukat. Teinkin sen, mutta sieltä ei löytynyt ensimmäistäkään paritonta ja pois heitettävää. Ja sukkalaatikko on niin täysi, etten meinaa saada sitä kiinni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ollut harvinainen tuuri, kun ei parittomia löytynyt. Mutta sukat eivät vähentyneet, kun kaikilla oli pari.

   Multa yleensä löytyy parittomia sukkia ja heittelen niitä roskiin. Tai semmoisia sukkia, joissa on pohjassa reikä, kun käytän sukat niin loppuun. ;) Mulla sukat usein hukkaavat toisensa pesukoneessa.

   Poista
 8. :) Meillä ei onneksi ole vaatekaapissa kuin vaatteet. Käyn melko säännöllisesti omat vaatteeni läpi "en käytä ---> keräykseen" Isännän puoli sen sijaan tursuaa jatkuvasti vaatteita joita ei käytä. SEn käytövaatekaappi onkin puhdas pyykkipino KHH:ssa (jota ei ikinä vie kaappiin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin lempivaatteet ovat semmoisia, että poimin ne suoraan pyykkinarulta päälle ja vaatteet harvoin kerkeävät vaatehuoneeseen.;-)

   Poista
 9. Tämä kakku on väreiltään selvästi se mangokakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lorautin melkoisesti mangososetta kaakkutaikinaan (puoli purkillista;-)) - mango raikasti kakun makua entisestään.♥

   Poista