sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Shortsit ylösalaisin

Pyöräilin hautuumaan suuntaan ja yhtäkkiä tajusin tuijottavani shortsieni sisäsaumoja. ;) Olin kotoa lähtiessäni poiminut shortsit kylppärini pyykkinarulta ja pukenut shortsit niin päin päälleni, että nurja puoli oli jäänyt päällepäin. :) Hakeuduin lähimpään julkisen tilan vessaan ja käänsin shortsit oikein päin. :) Kesäfiiliksissä! ;)

10 kommenttia:

 1. Tekevälle sattuu. Harvemmin olen kuullut housuja puettavan nurinpäin. Paita taas aika usein ainakin mun ukolla menee nurinkurin ylle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita menee helposti nurinkurin ylle.;-)

   Varsinkin kiireessä on mullekin joskus semmoista sattunut.:-D

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu eräs kuka on useamman kuin kerran pukenut yksiväriset alushousut nurinpäin ylleen. Ei niin vakava juttu -sillä eihän niitä alushousuja kukaan näe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin on sattunut ihan vastaavaa.;-)

   Teininä kouluun fillaroidessa roikkuivat kerran sukkahousut housunlahkeesta - olivat unohtuneet sinne lahkeen sisälle.:-D Onneksi sukkahousut eivät sotkeutuneet pyöränpolkimeen. Hiippailin koululla vessaan ja vedin sukkahousut pois housunlahkeesta.:-D

   Poista
 3. Päteeköhän tässä tapauksessa se vanha sanont "nuttu nurin, onni oikein"? Minäkin olen useamman kerran pukenut juuri nutun ts. paidan väärinpäin, mutta housuja en muista näin laittaneeni ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että tämä sanonta pitäisi paikkansa. :)

   Poista
 4. Hauskaa! Täällä on onnistuttu laittamaan vain paita päälle väärinpäin. Lisäksi olen onnistuneesti käynyt yöpaidan housuissa kaupassa ;) Ja vielä ihan tarkoituksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä lähtee niin vauhdikkaasti kotoa, että tempaisee vaan jotakin yllensä. ;) Onneksi siihen voi suhtautua huumorillla. :)

   Poista
 5. Lohdullista että tämä ei tapahdu vain äitipään -kanssa painiville, eilen nimittäin huomasin käveleväni hiekkalaatikolle ylläni paita, jonka saumat sojottivat komeasti ulospäin. Nopea piipahdus kellarissa ja paita taas oikeinpäin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä ei huomaa miten päin vaatteet päälle sujahtavat ;-) - tuttua.;-)

   Hyvä etten mä ole ainoa, jolla on välillä vaatteet nurinperin päällä.;-)

   Poista