torstai 26. syyskuuta 2013

Siivousvälineitä

usein hankin semmoisia siivousvälineitä, joita mainostetaan hyvin ja helposti pölyä poistaviksi. Tänään kirpputorilta hankin taas paketillisen "pölyntupsuttumia". Uusi siivousväline tuntui hyvältä käyttää, mutta saattaa olla tekniikkani puutteista kiinni ettei siivouksen lopputulos aina välttämättä ole optimaalisin. ;)

Voisin useammin pyöräyttää siivousvälineet pesuohjelmassa niin eivät jäisi käytön jäljiltä pölyisiksi. ;) Saan itseni helpommin innostumaan kotini siivoamisesta, kun välillä ostan itselleni uusia siivousvälineitä. ;)

Viime päivinä en ole saanut blogia päivitettyä - aihe on ollut hakusessa. ;)
10 kommenttia:

 1. Heh, tämäpäs sattui! Meillä on ihan samat aiheet toisistamme tietämättä, vilkaisepas meän blogiin..;) Meilläkin on uusi aparaatti!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet hankkinut näppärän näköisen aparaatin.:-)

   Mä kävelin monta kirpparikäyntikertaa niiden pölynpyyhintäjuttujen ohi - vilkaisin aina ohimennessäni niitä, mutta nyt en voinut vastustaa vaan ostin itselleni.;-)

   Poista
  2. Onko se tämä syys, joka saa meät rakastumaan luutuhin ja rätteihin ?
   -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

   Poista
  3. Varmasti. :) Kesällä ainakin itselläni on välillä helteellä olo ettei jaksaisi siivota kotona. ;)

   Poista
 2. Ei ole Simo kissaa näkynyt eikä kuulunut. No, ei kai, kun kerta tuli ilmoituksia, että oli jäänyt auton alle. Nyt meillä on Oskari. Pentukissa. Sitä en varmaan uskalla edes ulos päästää itekseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin katsomassa äsken blogissasi - suloinen Oskari! :)

   Poista
 3. Kyllä oon samaa mieltä!! :) Me saatiin sellainen höyrypesuri lainaan yhdeltä ystävältäni ja sillä meinaan sitten lähti ihan kaikki liat ja pölyt. Supertehokas! Mä harvemmin mistään laitteista tykkään, mieheni enempi noita koneita käyttää. ;) Mutta tämä oli hyvä juttu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyrypesuri on varmasti tehokas ja mä kun en ole innokas jynssäämään niin sillä lähtisi lika pienellä vaivalla. :)

   Poista
 4. Siivousväineet on aina kiinnostavia ja ihanaa kun saa jonkun pesuainepullon loppuun niin pääsee kokeilemaan jotain uutta tuoksua. Meillä vaan mies toi töistä 5 litran yleispuhdistusainetönikän ja se ei varmaan lopu koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivousaine- ja välinevalikoima tuntuu olevan hyvinkin laaja ja koko ajan laajenee. :) Viidessä litrassa menee kyllä aikas pitkä aika, että sen saa loppumaan. ;)

   Poista