sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kirppiksellä

Täällä sairastaminen jatkuu - toivottavasti miesystävä paranisi pian! Kipeänä ollessa(kin) on hyvä, että on joku huolehtimassa. :)

Minä kävin kirppiksellä. Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta jonkun verran oli taas tyhjiä pöytiä. Tällä kertaa en löytänyt mitään ostettavaa, mutta kirppiksellä on aina kiva kierrellä. :)

Oli kylmä sää kävellä, vaikka aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. :) Kirppiksen jälkeen poikkesin vielä ruokakaupan kautta.

Loppupäivä kuluu kotosalla telkan ääressä. :)


11 kommenttia:

 1. Nyt on hieno ilma, vaikka aamulla päätinkin etten pistä nenääni ulos kun on niin kylmä! Pakkohan siitä päätöksestä oli luistaa ja ulkona olikin aivan ihanaa. Nyt on matot viety hankeen, linnut ruokittu, kukkanuput tarkastettu (ei mitään edistystä niiden suhteen) ja paljastuvat maapläntit tutkittu (niitä tulee koko ajan lisää vaikka on näin kylmä!)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista sunnuntaita!:-) Kuukauden päästä kevät on jo pitkällä. Teillä saaressa on erinomaiset mahdollisuudet seurata kevään edistymistä ja saaristoon kevät taitaa tulla varhain.:-)

   Poista
 2. Seuraavalla kerralla sitten saattaa löytyä käden täydeltä ostettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei tiedä, mitä kirpparilta löytyy mukaan - kirpparit ovat ihanan yllätyksellisiä. :)

   Poista
 3. Hyvää sunnuntai-iltaa sinulle ja leppoisaa maaliskuun viikkoa! Toivottavasti et sairastu vaan pysyt terveenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti tauti ei iske muhun ja lenssu häipyisi miesystävästäkin.

   Poista
 4. Ilma oli kyllä todella kaunis!! Mekin piipahdettiin ulkona. Käväsin itekseni myös tekemässä kirpparikierroksen!! Enkä myöskään mitään löytänyt... Viime kerralla teinkin niin hienoja löytöjä. Ostin itselleni farkut!! Niin hieno löyty, maksoivat 3€. Yhden hupparin eurolla (oli tosi siistissä kunnossa) sekä yhden Hello Kitty t-paidan eurolla, jota ei oltu varmaan kertaakaan käytetty. Aina ei tosiaan löydä ostettavaa, mutta kyllä sieltä usein jotain ihania löytöjä tekee!! :) Toivottavasti pysyt terveenä!! Sairastaminen kun ei ole mitään kivaa puuhaa...
  Mukavaa alkavaa viikkoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kirpparilla tekee yllättäviä löytöjä. :) Joskus sieltä löytyy esineitä, joista minä ainakin joudun lapusta lukemaan, mitä ne ovat - oppii samalla uutta. :)

   Osaa vaatteista ei selvästi ole käytetty kertaakaan ja ne on tuotu kirpparille. :)

   Ystävä ja siskonsa ovat innokkaita pitämään kirpparipöytää ja olen välillä saanut heiltä vaatteita. Olen joskus ottanut heidän kanssaan yhteisen kirpparipöydän. :)

   Mukavaa maaliskuista viikkoa! :)

   Poista
 5. Aina ei löytöjä välttämättä tee, mutta kiertely on oikein mukavaa ajanvietettä. Parempaa vointia miesystävälle, ja pysyttelehän sinä terveenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppareilla kiertely on kivaa ja joskus voi tehdä löytöjä. :)

   Toivottavasti paranee pian eikä tauti iskisi minuun. Tänään huomattiin, että aspiriini oli mennyt vanhaksi jo syksyllä. :D

   Poista