perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kevättä odotellessa

Äsken tuli lunta ihan kunnolla - olkaahan varovaisia - kadut ovat todella liukkaita! Siellä ei meinaa pysyä pystyssä.

Moisessa lumipyrytyksessä ei tee mieli muuta kuin suunnata äkkiä kotiin lämpimään ja syödä jotakin hyvää, lämmintä ja täyttävää. :) Minä olen kevät- ja syksyihmisiä. Kesäkin passaa mulle, jos ei ole kovin kuuma. :) Talvikin sopii, mutta jossakin vaiheessa alan aina kaipaamaan lumen sulamista ja nyt minulla on se vaihe.
Nyt paistaa aurinko! :)

Joku oli tullut juuri äskettäin tähän blogiin haulla "veteen vaatteet päällä 2013" :D niin onhan uimapukukin toki vaate. :) Joku oli päätynyt tänne etsiessään "rinnakkaisluokkien kokoontumista" - luokat kokoontuvat muualla kuin blogissa. :D

Mulla on nyt tuorejuustokausi meneillään - äsken ostin taas tuorejuustoa ja aion yhdistää sitä jotenkin jauhelihan kanssa. :)

14 kommenttia:

 1. Nyt saa kyllä olla kieli aivan keskellä suuta, ettei löydä itseään katselemasta taivasta :) Mulla on kengissä semmoiset nastat, niin kohtuullisesti pysyn kahdella jalalla :) Pelästyy vaan välillä, kun se kenkä lähtee luistamaan muutaman millin, ennenkuin se nasta porautuu jäätikköön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa olla kyllä kieli keskellä suuta, ja jään päälle satanut lumi ja jää sen alla tahtoo välillä yllättää. Nastat ovat varmasti hyödylliset!

   Poista
 2. Vai vaatteet päällä veteen :-D
  Voi että mikä keli. Täälläkin kun tuli pyry, joka onneksi kesti vain hetken, tuli kissoille äkkiä kiire sisään - olivat ulkoilemassa pihalla, kun minäkin puuhailin kuistilla. Todella liukasta tuolla onkin.
  Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku etsi varmaan tapahtumaa, jossa voisi mennä vaatteet päällä veteen. Minä olen nähnyt jossakin ohjelmassa kelluttavan meressä talvella semmoiset talvikelluntaan soveltuvat puvut päällä.

   Iloista naistenpäivää! :)

   Kissat ovat hyviä ilmapuntareita.

   Poista
 3. Tuorekuusto on kyllä herkkua. Oikein mukavaa naistenpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 4. Tuorejuusto on hyvää!:-) Olen aiemmin käyttänyt tuorejuustoa leivän päällä, mutta nyt olen löytänyt sen leivonnassa ja ruoanlaitossa.

  VastaaPoista
 5. Minä olen kanssa kevät ja syksy ihmisiä. :)
  Täällä satoi päivällä hyvinkin sakeasti lunta ja sit paistoi aurinko. :)
  Kyllä aurinko lopulta kaiken lumen sulattaa ja talven nujertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli sama ilmiö, että ensin tuli sakeasti lunta ja sitten paistoi aurinko.:) Mutta kevättä kohti mennään!

   Poista
 6. Lupasin aamulla tytölle, että voi ajaa skootterilla 8.4., kun lumet on sulaneet. Tulikohan luvattua liikaa, kun ikkunasta katsoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että lumet sulaisivat.:-) Äkkiä lumi sulaa, kun sulaminen pääsee vauhtiin.:-)

   Poista
 7. Polkupyörällä ajaminen se vasta jännittävää olikin tuossa taannoin... Paikkapaikoin olisi ehkä luistimilla päässyt paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet rohkea, kun uskallat talvikeleillä pyöräillä. :)

   Poista
 8. Saman havainnon oon tehnyt täällä!! Tiet ovat tosi liukkaita!! :( Meidän piha on ihan hirmuisen liukas, kun ensin tuli loska, sitten pakkanen ja jää, sen jälkeen satoi ihan ohutta lunta päälle. Eipä ihme, ettei lapsetkaan tahdo pysyä pihalla pystyssä! Vähän hiekkaa on laitettu, mutta sekin välillä siitä jään päältä liukuu pois. Kyllä täytyy olla tosi varovainen!

  Aurinkoista sunnuntaita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukasta on! Kannattaa kulkea varovasti. :)

   Mukavaa sunnuntaita! :) Täälläkin paistaa aurinko. :)

   Poista