lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kaalimatokaupan tuotteita

Miesystäväni innostamana tartun tähän aiheeseen. ;) Miesystävä ja minä kokosimme hänen ruotsalaiselle kaverilleen ja kaverin tyttöystävälle paketin, johon laitettiin muun muassa puhallettava lammas  ja miesten norsustringit isolla kärsällä ja korvilla varustettuna. ;) Oletteko te muut koskaan tilanneet mitään kyseisestä kaupasta? Mitä pidätte tuotevalikoimasta? Minä olen tilannut sieltä joskus itsellenikin tuotteita. Tuotevalikoima on hyvin monipuolinen ja piristävä - aikuisten kivaa joka lähtöön. ;) Suosittelen/suosittelemme lämpimästi! :) Kaikille löytyy kaupasta jotakin mielekästä.

8 kommenttia:

 1. Enpä ole kaalimadosta mitään tilannut, vaan suoraan paikallisessa erotiikka-alan erikoisliikkeessä asioinut. :)
  Lähinnä asusteita ostanut itselleni ja jotain hupilahjoja kavereille ja tutuille.

  Olen myös myyjänä ollut kyseisessä liikkeessä joten tuotevalikoima on hyvinkin tuttu, kun päivät pitkät liukkarivoide purkkeja ja hieromasauvoja tutkinut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin kaupungissa oli joskus liike, mutta nykyään lähimmät liikkeet löytyvät naapurikaupungeista. :)

   Tuotevalikoima on nykyään ilahduttavan laaja. :)

   Poista
 2. En ole tilannut, mutta kotikutsuilta, tampereella ainakin oli Elämän Suola-niminen kauppa ja silloin kun Ideaparkissa oli Sin City. Onhan noita kertynyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään mietinkin, että onkohan erotiikkavälineille kotiesittelyjä niin kuin muoviastioille ja alusvaatteille. Menisin, jos sellainen esittely tulisi täälläpäin vastaan. :)

   Poista
 3. Olen ollut, mutten tiedä miten yleisiä ovat :) minä olin ainakin kolmissa, kaikki aika samaan aikaan, taisivat olla muotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissäkin on varmaan buumeja - kuinka tuotteiden kotimyyntitapahtumia järjestetään.:-)

   Netissä toimivien firmojen tuotevalikoima ja myyntitoiminta on
   ehkä osaltaan vaikuttanut asiakkaiden tapaan hankkia tuotteita.

   Juuri oli taannoin uutisissa, että entistä vanhemmat ihmiset hankkivat erotiikkavälineitä. Ja mikäs siinä ;-) välineethän ovat iloinen ja piristävä asia ja sopivat monen ikäisille.;-) Ja tuotteissa on mukana myös paljon huumoria ja varmaan esim. polttariseurueet hankkivat tuotteita.;-)

   Silloin kun minä olin nuorempi ei tainnut olla oikeastaan muuta tarjontaa kuin (miehille) lehdet ja elokuvat ja näiden lehtien ja elokuvien todellisuutta muokkaavasta
   vaikutuksesta varoiteltiin koulun terveystiedon tunneilla.

   Poista
 4. Ei minunkaan kotikaupungissa ollut kuin se yksi "likainen" kauppa, tarkoitan siis luola ;) Tampereella sitten tuli parikymppisenä --> siellä elämän suolassa käytyä,se oli sellainen siistimpi jossa kehtasi käydä.
  Ei meillä äkkiseltään laskettuna paljoa ikäeroa ole? (tuosta rippikouluajasta laskin) -76.
  Kuuklaa jos löytyisi kotikutsuista tietoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google löysi yritykset, jotka järjestävät kotikutsuja. :)

   Poista