torstai 28. maaliskuuta 2013

Sirpa touhuaa

Ja tadaa - tämmöisen kakun sain aikaiseksi! :) Olen ylpeä siitä, että kakku kerrankin pysyy ongelmitta koossa lässähtämättä ja hajoamatta. ;) Kyseessä on siis helppo dominokakku. Ja makukin on kohdillaan - kakku on "korkattu" kuvan ottamisen jälkeen. Nam nam! :)

Mulle kävi eilen itselleni (kotioloissa) hyvin tyypillinen aikataulutusmoka. Vaikka mulla oli iltapäivällä tiedossa menoa maalle niin aloin väkertämään kakkua kokoon viime hetkellä, vaikka kakkua olisi voinut tehdä jo aamupäivällä, kun silloin ei ollut menoa minnekään. ;) Ei tässä mitään ongelmaa ollut - laitoin maalle menemisen ajaksi kakun pohjan ja täytteet jääkaappiin ja jatkoin hommaa myöhemmin. :) Mä voisin kyllä malttaa jättää leipomisen sellaiseen päivään, jolloin en ole menossa minnekään. Työelämässä olen aina ollut paljon suunnitelmallisempi kuin kotioloissa - kotona en aina huomaa seurata kelloa. Sirpa touhuaa - sitä hakua oli käytetty. Juu-u, Sirpa touhuaa eikä seuraa ajan kulkua keskittyessään johonkin! :D

Mulle on nyt jämähtänyt mieleen Joel Hallikaisen "Onnensirpale". Koetan kuunnella muuta(kin) musiikkia välillä etten koko ajan hyräilisi Onnensirpaletta. "Ja siitä onnensirpaleesta on tehty ihan jokainen..." :)

16 kommenttia:

 1. Tuo näyttää todella herkulta! Ja kuulostaa tutulta. Minäkin olen ihmetellyt, miten voi olla niin järjestelmällinen ja suunnitelmallinen töissä ja epäorganisoitunut ja epäjärkevä kotona :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi etukäteen osannut aavistaakaan, että dominokekseistä (jotka ovat pitkäaikainen suosikkini) saisi aikaan kakkua yhdessä tuorejuuston kanssa. :)

   Ehkä kotona keittiössään sitä on niin rentoutunut ja keskittynyt, että ajan kuluminenkin häviää päästä. ;)

   Poista
 2. Taas näyttää tosi herkulliselta...

  VastaaPoista
 3. Siellä on pääsiäis herkuttelu jo aloitettu. ;)

  Miestä kiukuttaa täällä, kun olen ostanut nameja ja jemmannut pääsiäiseen. Sanoin että sunnuntaina vasta saa syödä. :)
  No ehkä armahdan jo huomenna pitkänäperjantaina ei muuta tekemistä kuitenkaan ole kuin herkutella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin kävelylenkin varrelta miesystävälle nameja, tuliaisiksi Keski-Suomeen on varattuna nameja ja itselle on nyt tuota kakkua. Taidankin seuraavaksi keittää hyvät kakkukahvit. :)

   Pitkäperjantai on hyvä päivä namien syömiseen. :)

   Mulla on edelleen suklaamunat itselle ostamatta. ;)

   Poista
 4. Ihania olet touhunnut! Minä saan odotella meidän pääsiäiskakkua vissiin ihan sunnuntaihin saakka. Esikoinen, perheemme virallinen leipuri sen tekee. Toisaalta pääsen sitten helpommalla.

  Ihanaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku maistuu parhaalta, kun sitä saa hiukan odotella. Iloista pääsiäistä!:-)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää :) Täytyy varmaan leipoa dominokakku numero 3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)Ehdottomasti täytyy leipoa. :) Siinä ohjeessa on yksi pötkö Dominokeksejä, mutta mä laitan varmaan seuraavalla kerralla esim. puoli pötköllistä keksejä lisää, jotta pohjasta tulisi korkeampi. :)

   Poista
 6. Nam!! :) Näyttää kyllä kakku tosi hyvältä!! Tää on sellainen osa-alue, mikä ei aina multa kyllä onnistu... Oon jättänyt näiden kakkujen tekemisen muille! ;)

  Mukavaa Pääsiäistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kakku on tosi hyvää eikä ole kovin vaikea tehdä. :)

   Hyvää pääsiäistä! :)

   Poista
 7. Ihan mielettömän herkullisen näköinen! Se on varmaan jo syöty...
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kakku on ollut herkullinen. Melkein on jo syöty - pieni pala on enää jäljellä. :) Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 8. Nam nam kakkua ja herkullista!
  Oikeen iloista ja aurinkoista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista