keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Maksettu on

Maksoin tänään luokkakokousmaksun. Nikottelin kyllä hiukan rahasummaa, mutta ajattelin ettei luokkakokouksia ole kovin usein niin maksetaan. ;) Summaan sisältyy myös vuokraa tilasta ja menu kuullostaa todella herkulliselta, nam nam! Toivottavasti tulee tosi kiva ilta! :) Melkein kaikki ihmiset on tavoitettu.

Minä isossa porukassa kuuntelen vierustovereiden juttuja ja vastailen, kun kysytään. ;) En ole kovin aktiivinen keskustelun ylläpitämisessä tai kysymään mitään, kun paikalla on paljon porukkaa eli olen edelleen samantyyppinen kuin olin kouluaikoina. :) Luokkakokoukseen ei ole enää montaa viikkoa. Edellisessä luokkakokouksessa joku näytti videon ylioppilasjuhlista koululla. ;)

9 kommenttia:

 1. Mä olen itse ihan samanlainen, etten isossa porukassa ole se, joka ensimmäisenä keskusteluita aloittaisi. Vastaan kyllä, jos joku jotain kysyy! ;) Ja saatan sitten jatkaa keskustelua, mutta kovin arka olen edelleen. Jos olen menossa sellaiseen paikkaan, missä en tunne juuri ketään, niin mä jännitän niitä ihan hirmuisesti. Mieheni onkin sitten itseni vastakohta! ;) Mutta eikös se ole hyvä, että kaikki ei ole samanlaisia.
  Mukavaa luokkakokousta teille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että on ihanaa, kun on eriluonteisia ihmisiä - se on suuri rikkaus! :)

   En lukioaikaisilla luokilla tuntenut suurta osaa oppilaista kovin hyvin niin hiukan aina jännittää. :) Toisaalta keski-ikäisten seurassa on erilaista kuin oli lukiolaisten joukossa.

   Tunnen peruskouluaikaisen luokan perusteellisemmin, kun olimme luokkana niin monta vuotta koossa ja sen luokan luokkakokoukset ovat aina hauskoja ja muuttuvat yhä vaan entistäkin paremmiksi, mitä enemmän vanhenemme. :)

   Olin kirjoittanut yksityiskohtaisen aineen siitä, kun kävimme ala-asteella onnittelemassa opettajaa hänen kotonaan (yöllä) - opettaja täytti vuosia. :) Nyt vuosikymmeniä myöhemmin oli kiva palata kirjoitelman myötä tuohon onnittelukäyntiin. :)

   Poista
 2. Komppaan Elämää hetkessä blogistin vastausta. :)
  Jos mennään miehen kanssa juhliin jossa on enemmän väkeä tai tuntemattomia ihmisiä, niin mua jännittää ja en osaa kyl puhua oikein mitään. Mies ei jännitä ihmisiä ja puhuu small talkia kaikkien kanssa sujuvasti. Kun minä jäädyn ja annan yks sanasia vastauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tapahtuu samalla tavalla. :) Ja kovassa puheensorinassa on mun mielestä vaikeampaa seurata keskustelu(j)a ja osallistua niinhin kuin pienessä porukassa tai jonkun kanssa kahden jutellessa. :)

   Poista
 3. Meidän kokouksissa kaikista on ainakin tullut aikuisia :) hauskaa kokousta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Itsekin olen varmaan hiukan aikuist... keski-ikäistynyt. ;)

   Poista
 4. Oikein hyvää luokkakokousta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) En tiedä kuinka monta huhtikuussa tunnistan - viime luokkakokouksesta on varmaan toistakymmentä vuotta. ;)

   Poista