lauantai 1. kesäkuuta 2013

Jääkaappikuvahaaste

Poimin Rozilta blogista http://luulinajatelleeni.blogspot.fi/ mukaan jääkaappikuvahaasteen.

Ei ole tällä hetkellä jääkaapissani kovastikaan sisältöä. ;)

Huomenna on menoa niin tänään jäi kaupassa käyminen väliin. :) On mulla välillä jääkaapissa enemmänkin täytettä.;)

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, noillahan pärjää jo pitkään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaapissa on perunoita, leipää, maitoa, margariinia ja voileipäkinkkua - perusainekset kyllä löytyy. ;) Kissalle on pikkurasiassa ruokaa. :)

   Kookosrasvaa muutaman kuukauden takaa ja tuoreempaa omenasosetta - leipomisaineksia kertyy/jää jääkaappiin. :)

   Poista
 2. Apua jos pitäis tähän osallistua, miellä on jääkaappi aina totaalisen sekaisin, vaikka kaikilla tavaroilla on ikäänkuin oma hylly, miesväki pistää aina mihin sattuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yleensä leipään liittyvät jutut tuossa keskihyllyllä ja kissanruoka. :) Juomat kaapinovessa, paitsi yksi viinipullo, joka on pullotelineessä. Perunat alhaalla. Liha ja kala, silloin kun niitä on, ovat tuolla ylähyllyllä.

   Tuo jääkaappipakastin ei ole kovin vanha ja silloin, kun se tuotiin, kävi mulle moka, kun en tajunnut sanoa tuojille, että haluan laittaa ensin hyllyt omille paikoilleen jääkaappiin. :) Nyt hyllyjen paikkaa ei pysty muuttamaan muuten kuin irroittamalla puisen kukkalaudan ikkunan edustalta, jotta jääkaapin ovi mahtuisi aukeamaan tarpeeksi. ;)

   Miesväki tarvitsee jääkaapin järjestelijää. ;)

   Poista
 3. Kun on perunaa, maitoa ja rasvaa niin kyllä sillä pärjää, kun voi tehdä perunamuussin :) Ja Kollolle Seheebaa :) Nämä on kauhean mielenkiintoisia nämä jääkaappihaasteet :) Laitan omanikin tulemaan jahka pesen sen jääkaapin ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa päästä kurkistamaan jääkaappeihin - teidänkin jääkaappiin on mukava katsoa, kuvia odottelen!:-)

   Mun pitäisi kanssa välillä taas pyyhkiä jääkaappi.:-) Nyt siellä on perunoiden lisäksi porsaanlihasuikaleita.

   Perunamuussi on hyvää!:-)

   Kollo on sitä mieltä, että kissanruoka on parasta. Mä olen sitä mieltä, että kissanruoan haj.. tuoksu voisi olla miedompi - kissaa tuoksu miellyttää.;-)

   Poista
 4. Tää haaste oli aika hauska!! :) Meillä on tällä hetkellä jääkaapissa jonkun verrankin tavaraa. Kun juuri eilen kaupassa käytiin, mutta välillä siellä ei kyllä ole juuri mitään.. Kaupassa käynti ei ole mitään kauheen hauskaa puuhaa. ;) Yritän käydä vaan kaksi kertaa viikossa ruokakaupassa. Joskus onnistuu, joskus ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääkaappikuvat ovat kivoja! :)

   Mäkin yritän käydä kaupassa mahdollisimman harvoin. Kesällä kaupassa on siinä mielessä mukavaa käydä (siis siellä kaupassa sisällä), kun siellä on virkistävän viileää, mutta ostosten kanssa on kuuma tulla kotiin. ;)

   Poista