maanantai 3. kesäkuuta 2013

Reissausta

Kävin eilen sukuloimassa Porissa - terveisiä länsirannikolle - oli mukavaa käydä! :) VR:n radanparannustöiden takia menomatkalla osa matkasta taittui bussilla. :)

Mun täytyy nyt olla otettu nuorekkuudestani ;)- yksi nainen bussiin mennessä luuli mun olevan opiskelija. :) Tai kyllähän ihmiset opiskelevat elämänsä eri vaiheissa, joten en suoraan tiedä, pidettiinkö mua ikäistäni nuorempana.;)

Pikajunat olivat ilmastoinniltaan sopivan viileitä matkustusmuotoja - samoin bussi. :)

Mutta Pori-Tampere-välillä junan tuuletus/ilmastointi hoitui raollaan olevien ikkunoiden kautta ja lämmintä oli tuossa taajamajunassa. ;)

Kotiin tullessani oli Kollolla kovasti mjau mjau mjau -asiaa, kun kissa oli ollut itsekseen kotona. ;) Puhelias kissa! :D

Edit. Mä en koskaan voi täysin käsittää tätä tekniikkaa. :D Nyt kun kokeilin USB-piuhan avulla niin tietokoneen ruudulle ei enää ilmestynytkään virheilmoitusta. :D Hyvä etten vielä ehtinyt kiikuttamaan puhelintani huoltoon. ;)


10 kommenttia:

 1. Kollolla oli varmaan moitteita siitä, että hänet on jätetty päiväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en osaa hyvin kissaa. :D Kollo on kyllä semmoinen, että sillä on asiaa, vaikka kissan jättäisi kotiin vain kauppareissun ajaksi. :D

   Mutta oli tosi mukava kyläillä ja kissakin on jo tyyntynyt. :)

   Poista
 2. Mun täytyy tänään ajaa (ilmastoimattomalla) autolla lähikaupunkiin ostoksille poikien kanssa. Ei ihan herkkua tässä helteessä, mutta minkäs teet. Molemmat on kasvaneet sandaaleistaan ulos ja esikoinen tarvitsee reissuun myös uudet uimahousut. Taidetaan käydä niitä sitten uimalassa testaamassa jahka kotiin päästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi lämpimän kauppareissun jälkeen pääsee veteen virkistäytymään. ;)

   Poista
 3. WoW! Opiskelija! Kyllä tuommoiset aina pikkuiset imartelevat.

  VastaaPoista
 4. Matkailu avartaa, mutta on kivaa myös kun joku on kotona vastassa. :) Meidänkin reissu sujui ongelmitta. Onneksi autossa on ilmastointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmastointi on iso plussa.:-)
   Hyvä, että reissu sujui mukavasti!:-)

   Kollo viihtyy kotona ja odottaa aina innokkaasti ihmisiä paikalle.♥

   Poista
 5. Kollolla oli paljon asiaa, koska olit ollut pitkään poissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollo on todella puhelias ja seurallinen ja varsinkin, jos en ole ollut hetkeen paikalla.;-) Kissalle oli tullut seurankaipuu.♥

   Poista