keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Rauhaisia, ihania hetkiä

Kahvin juonti. Se on mulle tosi tärkeää, että kahvin juonnin toteutan pitkän kaavan mukaan suklaan tai leivonnaisten kera. :) Ei ole kiire minnekään ja kahvikin on lopulta haaleaa, mutta se ei haittaa. ;) Kahvittelen aamuisin ja iltapäivisin (jos olen kotona). Mulla ei yleensä tapahdu mitään ennen kuin kahvi on juotu. :D Jo lapsuudessani aamukahvi oli tärkeä. :)

Blogien lukeminen ja kommentointi, omien blogien kirjoittaminen ja sähköpostin kirjoittaminen.
Keskityn tällöin täydellisesti. Aiemmin luin enemmän kirjoja ja sanoin aina, että "ei saa häiritä mä "lujen" ja keskityn", jos joku tuli toimittamaan jotakin asiaa. Nyt netti on mulla tullut kirjojen tilalle - huomaan mä. ;) Sanon edelleen välillä kissallekin, että ei saa häiritä - mä keskityn. Kissa ei kyllä aina tottele. :D


Aikoinaan meille tuli paperinen paikallislehti. Keskityin silloin sen lukemiseen aamuisin. Nykyään luen uutisia lähinnä vain netin kautta enkä enää samalla tavalla keskity niihin.


Hyvä telkkasarja tai elokuva. Juoni vie mukanaan eikä silloin halua keskeytyksiä ohjelman katseluun.;)

Eheät yöunet. Ei herättelyä/heräilyä kesken nukkumisen eikä painajaisia. Ei myöskään keskeytynyttä mukavaa unta, jolloin unen loppu jää näkemättä ja jää häiritsemään miten juoni olisi jatkunut.

"Istunto" pytyllä. Parhaiten kotivessan rauhassa. ;) Inhottava tunne, jos on kiire jonnekin ja iskee lähtiessä hätä. :D

Suihku. Pitkän kaavan mukaan - onneksi kiinteä vesimaksu. ;)

Juttelu ystävien ja sukulaisten kanssa - joko puhelimessa tai nokakkain. :) Mieluiten pitkän kaavan mukaan sekin.<3

Välillä mulla on kyllä puhelin hiljaisellakin :) - ihminen tarvitsee minusta sekä puhelinta että joskus sitä, että puhelin on hiljaisella - ainakin mä tarvitsen.;)

Kissan rapsuttelu. Vaatii aikaa ja mieluiten ei keskeytyksiä - siitä nauttivat ihminen ja kissa. :)

Yhteinen aika miesystävän kanssa. <3

Haaveilu.<3 Mieluiten joka päivä.

12 kommenttia:

 1. Muuten on käytössä, mutta kissa puuttuu ja uutisiakaan en oikein seuraa :) Paikallislehdestä tutkailen tarjoukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luen aamuisin Aamupostin, Hämeen Sanomien ja Satakunnan Kansan otsikoita netistä. :)

   Tarjoukset ovat tärkeitä! ;)

   Kissa on joskus aamuisin yön nukuttuaan (liiankin) energinen (niin kuin tänä aamuna, kun haastoi minua tuijottamalla ja naukumalla ja jouduin laittamaan hetkeksi kissa kylppäriin jäähylle, kun olisi hyökännyt jalkoihini;)).

   Poista
 2. Jokainen haluaa aina toisinaan laitta puhelimen äänettömälle,minäkin. :)
  Aamukahvin tahdon nauttia kaikessa rauhassa blogeja lukien ja ennen aamukahvia minulle ei kannata puhua. Vastaus on vain vihaista murinaa. :)
  Joka ilta lämmin suihku päättää päivän ja rauhoittaa mielen sekä kropan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkä on hyödyllinen, mutta onneksi sen saa hiljaisellekin. :) Lankapuhelinaikaan olisi pitänyt vetää töpseli pois pistorasiasta tai ottaa luuri pois paikoiltaan. ;)

   Joskus olen unohtanut ostaa kahvia ja silloin on kyllä maailma väärin päin heti aamusta alkaen, jos purkista ei löydy kahvinpuruja. ;)

   Suihku rentouttaa. :)

   Poista
 3. kaffeeta en pahemmin juo, mutta fazerin sininen pitää nauttia TaRan tavalla eli kera ison lasin maitoa!

  Miksi muuten iso vessan hätä iskee aina, kun on lähdössä johonkin. Tai vessa hätä jää kesken ja sitten turvottaa, kiertää, ilmaa ja velloo. Minäkin nautin siitä, kun saa istua ihan rauhassa pöntöllä vaikka monta minuuttia ja lukea lehteä. Yleensä lehteni on joku kuvasto, koska uutisista en niin nauti! Muutoin kaikki taitaa mennä samalla kaavalla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fazerin sininen on herkullista maidonkin kanssa - on tullut monta monta kertaa nautittua. :)

   Ja se on kumma ilmiö, että sisäinen ilmankierrätys alkaa aina just silloin, kun ei olisi paras hetki. :D

   Mullakin oli aikoinaan lehti mukana, mutta jossakin vaiheessa se jäi pois. ;)

   Poista
  2. Eikös vanhakansa aina sano, että peräpukamia tulee liian kauan vessanpöntöllä istuskellessa ja lehteä lukiessa? Tai ainakin niin anoppi mulle väliin huikkasee perään, että peräpukamiakos menet sinne hakemaan! ööö :O

   Ilmakierrätys alkaa varsinkin juuri silloin, kun hammaslääkärille pitäisi mennä ja kun odottaa vuoroaan niin saa aina istua jos ei ilmakierrätyksessä niin sitten nestekierrätyksessä..! Ja välillä ei kerkiä edes vessaan juokseen kun ne lääkärit on nopeita ajoissaan ja hoidoissaan. Sit, kun siitä penkiltä nousee ja kotiin tulee niin istuu siellä vessassa koko päää puuduksissa ja ..muutenkin tuntuu kuin olisi kaulimella jyystetty!! :O

   Poista
  3. Mä en ole aiemmin kuullutkaan peräpukamia vessanpytyltä lausahduksesta, mutta saattaa pitää hyvin paikkansa. :) Vanha kansa tiesi paljon. :)

   Se on totta, että hammaslääkärin vastaanotolle meno hermostuttaa ja paljon, ja hammaslääkärin tuolissa jännittää, ja masulla on sanottavansa tähän asiaan. :D

   Poista
 4. Kissan rapsuttelu ♥ Se on ihan parasta terapiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa nauttii ja rapsuttajaihminen! :) Kissa vaistoaa, että ihminen tykkää, kun kissa tulee rapsutettavaksi ja ihminen huomaa, että kissan on hyvä olla. <3

   Poista
 5. Ehjät yöunet!! <3 Se pelastaa muun perheen niin monelta jutulta... ;) Aina se ei vaan ole mahdollista.
  Rauhaisa suihkuhetki on ihanaa luksusta. Meillä vaan on niin pieni lämminvesivaraaja, että jos koko porukka käy illasta suihkussa, niin kovin kauaa ei parane olla, ettei viimeinen saa nauttia jääkylmästä suihkusta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimän veden loppuminen on kyllä kurjaa. Mä olin joskus Lapinreissussa ja meitä oli isompi porukka mökissä - siellä kävi niin, että lämmin vesi loppui kesken.

   Ehjät yöunet ovat tärkeitä jaksamisen kannalta.

   Poista