sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Musiikkia ja energiaa

Tänä aamuna laulatti heti aamusta Lännen lokari-biisi. :) Toivottavasti sama energia ja reippaus vallitsee jatkossakin, kun alan siivoamaan. :)

Kodista tuli mieleen, että ainakin mä haluan säilyttää entisistä osoitteista mielikuvan semmoisina kuin ne ovat olleet - nimittäin kerran näin lapsuuden/nuoruuden aikaisen asunnon myynnissä netissä ja  asunnossa ei enää ollut kaariholvea. :) Mä häkellyin hieman, vaikken enää aikoihin ollut asunut siellä, että mitäs mitäs - kaariholvi oli kadonnut. ;) Joku asukas oli tarvinnut erillisen makuuhuoneen. :) Niin vahvana kaariholvi on mielessä, että aina sydän sykähtää, jos näen asuntoilmoitusten kuvissa kaariholvia. :)

Toisaalta ihan alkuperäisvärejä ja materiaaleja en kaipaa esim. keittiöön ja kylpyhuoneeseen - niitäkin on asuntoilmoitusten kuvissa. :) Ekassa lapsuuden asunnossa oli punaoranssisävyinen  kylpyhuone ja keittiö. :)


12 kommenttia:

 1. Mie oon kans asunu 50-luvulla rakennetussa kerrostaloasunnossa, jossa oli oranssi kylppäri :) semmonen entisen postiauton värinen. Eteisen ja olkkarin välissä lasi-ikkunalliset pariovet - hienot! Ja erkkeri-ikkuna sekä muutenkin tosi leveät kiviset ikkunalaudat. Olin todella onnellinen sinne muuttaessani, mutta onni alkoi aika pian sumentua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasi-ikkunalliset pariovet on myös hienot. :) Mutta voimakassävyiseen kylppäriin en kaipaa, vaikka oranssi muuten on pirteä väri. :) Kissa arvostaisi leveitä ikkunalautoja katselupaikkoina. :)

   Poista
 2. mitä mitä, oranssia.. oooh jee :))
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin pikkutyttönä katkera, kun oranssit rullaverhot jäivät edelliseen asuntoon.;-) Seuraava asukas piti niitä pitkään - sittemmin oranssit rullaverhot on poistettu ikkunasta.;-) Samoin olisin halunnut tietyn valaisimen lapsena omaan huoneeseeni, mutta se valaisin sijoitettiin keittiöön.;-)

   Poista
 3. Oikeen aurinkoista juhannuksen aikaa myös sinulle ja Kollolle!

  VastaaPoista
 4. Kävin muutama vuosi sitten katsomassa sitä kotia, jossa olen syntynyt. Näytti ihan leikkimökiltä, vaikka ne lapsuuden aikaiset muistikuvat oli ihan toisenlaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena kaikki vaikutti suuremmalta - rakennukset ja mäetkin.:-)

   Poista
 5. Eikös se oranssi kuulunut sinne 70-luvulle? Ne olivat aikoja ne!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on ollut 70-luvulla hyvin yleinen.:-)

   70-luku on sisältänyt paljon tunnistettavia ja hyvin mieleen jääneitä elementtejä.;-)

   Mä olen ollut niin pieni seitkytluvulla, että mieleen on
   jääneet lapsen huomion keränneet asiat.:-)

   Poista
 6. Se on merkillistä miten joinain aamuina vain on korvassa joku ihmeellinen korvamato ja sitten soi päässä koko päivän ties mitä. Lännen lokari ei mulla kyllä ole vielä ikinä päässä soinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että jonakin aamuna kipale soi päässä ja sitten laulattaa suunnilleen koko päivän, vähintään. ;)

   Poista