sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vanhoja pottuja

Taloyhtiöltä tuli kysely, että kuinka moni asukkaista mahtaa käyttää viileää ruoansäilytyskaappiaan
varastotiloissa. Silloin mulle välähti mieleen, että mä en ole tainnut hakea niitä toissavuotisia perunoita pois kaapista.;-) Osan perunoista kyllä söin silloin, mutta loput unohtuivat viileään kaappiin.

Joo-o - en ollut hakenut perunoita pois kaapista.:-D Potut olivat kasvattaneet komeat varret ja varret olivat jo kuihtuneetkin.:-D

Nyt heitin nuo vanhat perunat pois eikä mulla muuta kaapissa ollutkaan. Kerran oikeasti käytin viileää kaappia, kun jääkaappi oli mennyt rikki. Mutta en mä viileää kaappia yleensä käytä.;-) Eikä kaapissa/ruoanvarastointitiloissa ollut edes enää viileää - viilennyskoneisto oli vaiennut jossakin vaiheessa ja nyt varastotilan lämpötila on plus kuusitoista. ;) Toivottavasti kellään ei ole ollut herkästi pilaantuvaa omassa varastokaapissaan.

Olikohan joku taloyhtiön tyypeistä kurkannut kaappiini ja nähnyt siellä ne vanhat perunat - mulla kun ei ole munalukkoa kaapin ovessa. :D

6 kommenttia:

 1. Taloyhtiö varmaan ei uusi enää niitä kylmäkoneita, kun ne tulee niin kalliiksi. Jos ei sitten todella moni ilmoita käyttävänsä kylmäsäilytystä. Voihan sinne sitten viedä varastoon jotain huoneenlämmön kestävää :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin luulen ettei kylmäkoneita enää uusita.:-) Mulle sopisi kyllä ei-kylmä varastointikaappikin, kun on tilan ahtautta asunnossa. Pitäisi vaan hankkia lukko kaapinoveen.:-) Häkkikomerokin on aika täynnä.;-)

  VastaaPoista
 3. Varmaan tosiaan kartoittavat käyttöastetta ja tekevät uudet suunnitelmat :)

  VastaaPoista
 4. Voi sinua! Ensin kasvatit perunat siellä ja sitten unohdit sadon kerätä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pääsi käymään. :D

   Jännä juttu muuten, että taloyhtiöltä tulleessa lapussa ei mainittu viilennyskoneiston pimentyneen. ;) Huomasin asian, kun hain vanhat perunat pois komerosta ja vilkaisin samalla lämpömittariin. ;)

   Harmillinen juttu tämä lämpeneminen on niille, jotka mahdollisesti ovat säilöneet komeroihinsa muutakin kuin ylivuotisia pottuja.

   Poista