perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lämpö hävisi ja palasi

Huomasin joku päivä sitten kylpyhuoneen patterista, että eihän tänne asuntoon tule lämpöä lainkaan. ;) Kylppärin patteri on yleensä lämmin kesälläkin (vissiin suihkuttelun jälkeisen kuivatuksen takia), mutta nyt sekin patteri oli kylmänä. Olen olohuoneen patterista jo jokin aika sitten kääntänyt termostaatin pienelle, kun täällä huoneistossa on muutenkin kuuma. ;) Jihuu, äsken huomasin, että lämpö on palannut kylppärin patteriin! :) Siis nou hätä! :) Lämmin vesi  on tullut hanasta koko ajan normaalisti niin sen kanssa ei ole ollut ongelmia.

6 kommenttia:

 1. Outo juttu! Onneksi näin ei käynyt kun oli kauheat talvipakkaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mystistä, missä lämpö oli päiväkausia. ;) Onneksi näin ei tapahtunut talvella, kun nyt aurinko lämmittää jo asuntoa päivisin. :)

   Poista
 2. Omituista! Ne on varmaan jotain korjaustöitä jossain tehneet.
  Hyvä että nyt toimii ja lämpenee taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saadaan taas lämpöä kerrostaloon. :) Jännä juttu, että rappukäytävässä ei ole ollut mitään tiedotuslappua, vaikka lämpö on ollut kadoksissa päiväkausia. ;)

   Poista
 3. On se hyvä, että tapahtui nyt. Talvella olisit huomannut tilanteen paljon nopeampaa :) Ei tarvittu sitä Karpoa nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi tarvinnyt soittaa Hannu Karpoa apuun hankkimaan pattereihin lämpöä takaisin. :D Aurinko toimii jo hyvänä patterina päivisin. :)

   Poista