torstai 18. huhtikuuta 2013

Uusia juttuja

Kaipasin mahdollisuutta rentoutumiseen ja varasin ajan kauneushoitolaan. :) Olin kerran ollut jalkahoidossa samassa paikassa, mutta kasvohoito/kasvojen puhdistus oli laatuaan ensimmäinen. Menen uudestaankin - tykkäsin! :)

Paluumatkalla kauneushoitolasta yllätin itseni ja ostin kokeeksi siskonmakkarakeittoa. Yllättäen tämä keitto olikin ihan hyvää eikä yhtään "yököttänyt" niin kuin päiväkodissa aikoinaan teki. Ehkä nykyinen siskonmakkarakeitto jotenkin erilaista laadultaan tai ulkonäöltään kuin se, mitä mulle 70-luvulla tarjottiin. ;) Voin poistaa siskonmakkarakeiton inhokkiruokieni listalta. :)

Kevät on edennyt - maalla talon piha on miltei kokonaan vapautunut lumesta. :) Kaupungissa asuntopiha on jo täysin lumeton. :)

10 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kannattaa maistaa uudestaan ruokia joita inhosi tarhassa tai koulussa. Ne voi olla vähän laadukkaampia varsinkin itse tehtynä ja makukin muuttuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maku ja koostumus voi olla toinen kuin aikoinaan, ja itsetehty on aina parasta. :)

   Poista
 2. No joo, ehkä mieki joskus sitten maistan tillilihaa ja kanaviillokkia. Monen inhoama pinaattikeitto on minusta hyvää, oli koulussakin. Siskonmakkarakeittoa tein joskus ite kotona, kokeeksi, ja ne makkarapallot nousi keiton pinnalle keoksi niin, että hyvä kun kattilassa pysyivät! Oli aika hassun näköinen soppa. Minusta se oli hyvää, mutta muut ei tykänny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään pinaattikeitosta.

   Mulle on jääneet koulusta mieleen ei-niin-täydelliset perunat. Mä en aina kuori perunoita vaan syön kuorineen, mutta kouluaterioiden perunat olivat sen laatuisia, että ne täytyi kuoria. ;) Kanaviillokin ja tillilihan muistan myös. ;)

   Lukio-iässä lähdin usein syömään koulusta pois, sillä kouluruoat olivat niin keveitä koostumukseltaan ettei niillä pärjännyt mahan murisematta pitkän koulupäivän loppuun.

   Poista
  2. Pinaattikeitto nam! olen saanut sen verran itseni yli...että kanaviilokki menee ja tilli jossain muodossa....voi iiki! se tilliliha on ollut kaikkien painajainen! kiva kuulla!

   Poista
  3. Kouluaikaisen tillilihan maku palautuu helposti mieleen :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kollo kävi kyllä haistelemassa keittoa, mutta ei saanut maistiaisia. :)

   Poista
 4. Nam kiitos ihana ohje ylempänä....nam nam!
  Minulla on kanssa niin suuri kynnys tuon siskonmakkara keiton kanssa...siitä en varmaan koskaan pääse yli.
  Mutta sinä olet...hienoa!
  Ihanaa kevät edistyy....nautitaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylitin itseni keiton suhteen. ;)

   Juustokakku on tosi hyvää - kannattaa tehdä! :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista