keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Äksöniä keskiviikkoaamuun

Söin aamupalaa, kun yhtäkkiä tunsin, että nyt ei ole kaikki kohdillaan yhden paikatun hampaan osalta. Menin harjaamaan hampaita poistaakseni ruoan irtomurun mahdollisuuden ja hetken päästä pitelinkin irronnutta paikkaa kädessäni. ;) Äkkiä soittamaan terveyskeskukseen ja sain peruutusajan hammaslääkärille puolen tunnin päähän. Kerrankin kävi tuuri!!! :) Hammas paikattiin suunnilleen tunnin sisään vanhan paikan irtoamisesta - nopeaa toimintaa. :)

Samalla reissulla sain tilattua ajan hampaiden tarkistukseen ensi syksylle. Hoitotakuu toimii ainakin kotikaupungissani. :)


16 kommenttia:

 1. Tämän kommentin olisi pitänyt tulla äänen kera :) Siihen olisi tullut "Oi, ai, ou, voi ei. Apua, hammaslääkäriin." No nyt sää olet selvinnyt koettelemuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvisin taas paikkauskäynnistä! ;)

   Meikäläiseltä pääsi kunnon manaukset, kun seisoin tänä aamuna kylpyhuoneen peilin ääressä irronnut paikka kädessäni. :D

   Poista
 2. Hoitotakuu tuntuu teillä toimivan. Ja hyvä niin. Minä saan vasta syyskuussa ILMOITTAUTUA tarkastusJONOON...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoi! :( Mä en jonotussysteemistä ole kuullutkaan aiemmin - täällä annetaan suoraan tarkistusaika asiakkaalle puolen vuoden päähän.

   Poista
 3. Miten näitä hammaslääkäri juttuja tulee nyt joka suunnalta. Tää on jo kolmas vuorokauden sisään. Minunkin tarttes varata aika tarkastukseen ennenkuin mitään pahempaa tapahtuu. Ennakoi riskit ja minimoi kulut on mun motto. Mä käyn yksityisellä, koska kammoni ei anna myöten terveyskeskuksen palveluille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaiden hoidossa mahdollisimman ajoissa tutkituttaminen ja tarpeellinen hoidattaminen säästävät isommilta kuluilta ja lisäongelmilta - olet oikeassa. :)

   Tsemppiä tarkistuskäyntiin! :)

   Poista
 4. No hammashoito on kyllä hyvällä tolalla! Muun terveydenhuollon osalta ei sitten niinkään, kun sairaalaakin ajetaan alas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, mitä sairaalalle tapahtuu - kovin on supistettu.

   Poista
 5. Ja mulla on ensi perjantaina viisaudenhampaanpoisto (jota en suostu ajattelemaan en en en en en)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! :)

   Multa poistettiin viime vuonna alatakahammas (ei ollut viisaudenhammas) ja poisto sujui ihan hyvin. :)

   Poista
 6. Voi jestas, kävipä tuuri! Yleensä kun ei aikaa tahdo saada millään.
  Mulla on ollut joku (lasin?)siru peukalossa jo kolme kuukautta, ajan saaminen sellaiselle päivälle kun pääsisin terveyskeskukseen ja vielä silloin kun siellä on lääkäri näyttää olevan jotenkin mahdotonta. Ärsyttävää! Kun koko ajan sormeen sattuu, kun ottaa jostain kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kävi tuuri! :)

   Auts auts! :( Toivottavasti saat pian ajan terveyskeskukseen.

   Poista
 7. Hyvä että teillä toimii. Tai siis kyllä meilläkin sitten pääsee samana päivänä, jos hätä on ja sattuu niin ettei pärjää. Kiireettömään hammashoitoon oli vuosi sitten jonoa 18kk... Tilanne ei liene muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 18 kk on pitkä aika odotella hammaslääkärille pääsyä!

   Minulta on joskus kysytty onko särkyä ja määritetty hampaan paikkaukseen pääsyn nopeus sen mukaan, mutta nyt ei kysytty. ;)

   Poista
 8. Hiivatti, tuosta tuli tietenkin mieleeni, että pitäisi varata tai paremminkin tilata tarkastusaika :/ Hammaslääkäri ei oo niitä lempipaikkojani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni taitaa lykätä tarkastusajan varaamista - minulle käy itsellenikin usein niin. :) Eilen, kun kävelin ajanvarauksen ohi tullessani päivystyshammaslääkäriltä niin sain aikaiseksi varata ajan hampaiden tarkistukseen. ;)

   Poista