keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Vettä päälle

Olin tänään miesystävän kanssa kävelylenkillä ja käveltiin pyörätietä pitkin. Ohi ajoi vauhdilla auto, joka roiskaisi lätäköstä vedet päälleni. :( Kastuin takinkaulusta myöten  Auto hiljensi lätäkön jälkeen, mutta ei pysähtynyt eikä kukaan tullut autosta kysymään, miten vaatteille kävi.

6 kommenttia:

 1. Ei ehkä edes huomannut! Etelän immeisillä on aina niin kiire ;-)

  VastaaPoista
 2. Autoilija hiljensi, mutta jatkoi matkaa. Myönnän, että näytimme "kansainvälisiä" käsimerkkejä auton perään. :D

  VastaaPoista
 3. Just. Se on niiden aika. Oon oppinu kattomaan, näkyykö pyörätiellä tai jalkakäytävällä roiskeiden jälkiä, ja jos näkyy, odotan että autot on menny ohi ja kipitän vasta sitten sen kohdan yli. Kyllä autoilija huomaa lätäkön ihan taatusti, mutta ei vissiin oo kiva hiljentää hyvää vauhtia. Joskus vuosia sitten työnsin lastenvaunuja tuossa sillalla, jossa on kapea jalankulkuväylä, ja takaa tuli pakettiauto, joka oikein koukkasi lätäköstä kohdallani! Katsoin nimittäin sen renkaanjälkiä, ja ne teki ihan selvän mutkan lätäkön kautta. Vastaantulijoita ei ollut, että se teki sen ihan kiusallaan.

  VastaaPoista
 4. Huh, tuo on ollut todella kurja temppu, että autoilija on halunnut roiskauttaa vedet lastenvaunujen ja niitä työntävän päälle. :(

  Takkini on nyt pesukoneessa - toivottavasti tulee puhtaaksi! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että esittelit kansainvälisen käsimerkin tuommoiselle tyhmyrille :)

  VastaaPoista