maanantai 25. helmikuuta 2013

Telkkaohjelmista

Piti jo aiemmin kirjoittaa telkkaohjelmista, mutta pari postausaihetta kiilasi ohi.

Täällä katsotaan yleensä arki-iltaisin samoja ohjelmia joka ilta. Ilta alkaa ennen viittä nuorten ohjelmilla (välissä uutiset) ja viiden ja kuuden välillä telkka on kakkosella. Pikku Kakkonen on iki-ihana aikuisillekin - fanitetaan! :)

Sitten seuraa uutiset ja sen jälkeen PS. Iltaseiskalta kanava kääntyy Neloselle ja vuorossa on Matkaoppaat (ja haaveillaan etelänmatkasta :)). Sitten napsaistaan Maikkarille ja katsotaan Salkkareita.
Sen jälkeen tulee Subilta Simpsonit ja heti perään Jimiltä Poliisit sekä Neloselta Keno. Iltaysin jälkeen tulee katsottua vaihtelevasti ohjelmia eri kanavilta sen mukaan, millaista ohjelmaa tulee ja joskus ei tule katsottua lainkaan telkkaa myöhemmin illalla. :)

Perjantai-illassa on yleensä vuorossa Korkojen kera ja lauantai-illan vakio-ohjelmia on ykkösen luontodokumentti sekä tällä hetkellä pyörivä Toisenlaiset frendit-sarja. Perjantaisin tykkään katsoa iltaysin jälkeen Tartu Mikkiin (ja lauleskelen mukana :)). Sunnuntai-iltaisin katsotaan usein Antiikkia,antiikkia.

Onkos teillä muilla vakio-ohjelmia, joita tulee katsottua miltei joka päivä? :)

Mun piti leipoa jotakin lauantaina, mutta perjantain oksutaudin jälkeen ei lauantaina tehnyt mieli kovasti makeaa eli suunnitelmat muuttuivat. Tänään taidan tehdä muromakeisia. Nam! :)

Aurinkoista alkanutta viikkoa! :)

Edit. Jouduin äsken siirtämään suklaakeksipussin parempaan talteen, kun kissan tassu kouhi pussissa kohti suklaakeksejä. :D

On siitä jo joku syönyt (=minä) - muromakeislevy oli alunperin vuoan kokoinen. :D

16 kommenttia:

 1. Mie oon huomannu, että en nykyisin enää katso telkkarista mitään suorana. Joskus vilkaisen Maxivisionin telkkaohjelmista, tuleeko lähipäivinä mielenkiintoisia ohjelmia, ja laitan tallennukseen. Katson sitten, kun tuntuu siltä ja on aikaa. Dokumentteja, tiedeohjelmia, luonto-ohjelmia, historiaa ja semmosta. Ja Poirotit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun minunkin tulisi katsottua tallennettuja ohjelmia. :) Saatan tallentaa jotakin, mutta katsominen usein jää. :)

   Ollaan tallennettu historiadokumentteja ja ne on kyllä katsottukin.

   Beverly Hills Kyttä -elokuvat on tallennettuina. Vanhat herrat vesillä sekä Äksymmät vanhat herrat. Titanic.

   Poista
 2. Mää en kehtaa edes luetella kaikkia vakio-ohjelmia. Tulee muuten postauksen mittainen vastaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy tehdä televisio-ohjelmapostaus vai onkos jo ollut. :)

   Poista
 3. Meillä ei ole televisiota. Joten on lähdettävä kyläilemään jos haluaa telkkaa katsoa! Joskus satunnaisesti tosin katson netistä ohjelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta on varmasti vapauttavaakin, kun silloin ei tule pidettyä telkkaa aina auki niin kuin minulla yleensä on. :)

   Poista
 4. Oho, Kollo haluaa suklaakeksejä!
  Katson aika vähän, puoli yhdeksän uutiset on tärkein, ja tietenkin sää. Nyt ei tule mitään sarjaakaan mitä tykkäisin erityisesti katsoa, kun Downton Abbey on tauolla ;-) Mutta kaikenlaiset brittidekkarit on hyviä, Midsomer Murders ja Vera Stanhope, joka kans näyttä harmillisesti loppuneen.
  Mutta kaikki luonto- ja puutarhaohjelmat jää näkemättä, koska en melkein ikinä avaa telkkaria ennen puoli yhdeksää, niitä voisi ihan hyvin näyttää uusintana myöhään kaiken amerikkalaisen skeidan sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollo on tainnut ottaa minusta oppia. :)

   Britit osaavat tehdä erinomaisia sarjoja ja elokuvia! :) Ja lavastus ja vaatteet vastaavat erittäin hyvin ajankuvaa.

   Minäkin olen välillä katsonut muun muassa brittidekkareita.

   Luonto- ja puutarhaohjelmia moni toivoisi varmasti myöhäisemmäksi, kun monet ihmiset ovat kesäisin illalla pitkään pihalla kuopsuttamassa istutuksia tai muuten vaan nauttimassa puutarhastaan. :)

   Poista
 5. Jostakin syystä katson yleensä teeveetä (uutisia lukuunottamatta) vasta yhdeksän maissa illalla, jolloin tulee katsottua yleensä House, Holmes NYC ja C.S.I. Miami :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin katsoin yhdessä vaiheessa House -sarjaa. Niinhän se on, että katsomisaika osittain määrittelee, mitä tulee katsottua - mitä kulloinkin telkasta tulee. :)

   Poista
 6. Minäkin katselin joskus Tartu MIkkiin -ohjelmaa ja laulelin mukana! Wilma ei siitä aikanaan pitänyt lainkaan, huolestui vissiin että mikä tolle mammalle nyt tuli kun noin "kärsii". Helmiä ei lauleluni haittaa. Onkohan sillä huonompi sävelkorva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen samaa epäillyt Kollosta, kun se ei samalla tavalla huolestu lauleluistani kuin Santtu teki.:-)

   Poista
 7. Minä en enää nykyään viitsi katsoa edes Poliiseja. Tai netti-tv:stä katson Kuopion jaksot. Jos asuisin yksin, mulla ei olisi telkkaria ollenkaan. Leffat voisi katsoa tietokoneelta, jossa on DVD/Bluray-asema. Samoin ne sarjat (mm. se House ja A Game of Thrones), joita yleensä haluaisin katsoa ja joita ei ole netissä saatavissa.

  VastaaPoista
 8. Kuopion poliisit ovat sarjassa lupsakkaita - samoin Oulun. :) Tietokoneen ruudultakin on hyvä katsella ohjelmia. :)

  VastaaPoista
 9. Eipä kauhiasti ole mitään "pakko nähdä sarjoja". Housea joskus katson ja Frasier. Uusimmista Olipa kerran ja Duudsonit tuli taloon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kun käydään nyt muutaman kerran viikossa tunnin kävelylenkillä niin jotakin telkkatarjonnasta jää näkemättä, mutta tilalle saa punaiset posket ja hyvän mielen niin ei haittaa näkemättä jäänyt tarjonta. :)

   Poista