perjantai 8. helmikuuta 2013

Luokkakokoontuminen

Kaveri laittoi eilen viestiä, että keväällä on tulossa lukioaikaisten luokkien (oletan, että molempien rinnakkaisluokkien niin kuin viimeksikin) kokoontuminen. :) Kerran ollaan kokoonnuttu aikaisemminkin, mutta en muista, mikä vuosi se oli - aikaa siitä kuitenkin on.

Hetken päästä viestin saapumisesta tajusin, että ylioppilaskirjoituksista on 20 vuotta. Voi apua, miten nopeasti aika on mennyt! :D Sehän oli ihan juuri "melkein eilen", kun pänttäsin tietoa kirjoista ylioppilaskirjoituksia varten eikä siitä tiedosta ole päässäni enää paljonkaan jäljellä. Ja silloin olin kamalan huolissani siitä, että muistinko katsoa paperin molemmilta puolilta kaikki kysymykset.

Peruskouluaikainen luokka kokoontuu viiden vuoden välein eikä seuraavaan kokoontumiseen ole enää monta vuotta. :)

Lähden kohta uima-altaaseen "sulattelemaan" tätä ajan nopeaa kulumista.:)

18 kommenttia:

 1. Minne se aika katoaa, siinä kyllä kysymys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan jossakin jokin aikamörkö, joka nielee aikaa? :) Kalenterien lehdet vaan kääntyilevät tiuhaa tahtia ja taas on mennyt vuosi, viisi ja kymmenen. :D

   Poista
  2. Keräilin kuvia blogihaasteeseen "Vanhoja kuvia" ja tajusin, että minusta 15-kesäisenä otettu kuva on 25 vuotta vanha. Kauheeta.

   Poista
  3. Mutta kuvauksen kohde on varmasti edelleen nuorekas, vaikka aikaa onkin kulunut. :)

   Poista
 2. Mitä vanhemmaksi elät, sitä nopeammin vuodet kuluvat! Minulla noista ajoista on jo yli 30 vuotta, joten jotain ajan kulumisesta nopeasti tiedän minäkin, huoh ja voih!

  VastaaPoista
 3. Samaa minäkin ihmettelen. Mihin se aika oikein katoaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuluu niin nopeasti ettei tahdo pysyä mukana ja sitä miettii, että mitä - olenko minä jo tämän ikäinen ja onko jo niin kauan aikaa kulunut. :) Peili nuorentaa. :)

   Poista
 4. Luokkakokoukset ovat siitä hauskoja, että siellä huomaa kaikkien muiden vanhentuneen. Ise pysyy kumma kyllä aina yhtä nuorena:))

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Tulin vain kertomaan, että sain viimein tunnustus kirjoituksen tehtyä ja eteenpäin. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista viikonloppua! :)

   Kävin lukemassa tunnustuksen.

   Poista
  2. Täällä ei kyllä aurinkoa ulkona näy, mutta mielessä kyllä. :)

   Poista
  3. Täälläkin on harmaata ja lumisateista.

   Lähden ostamaan juustokakkutarpeita. :)

   Poista
 6. Niin se vaan aika vierii hurjaa vauhtia. Minulla myös yo-kirjoituksista 20 vuotta ja olisi kyllä hauska nähdä niitä vanhoja tuttuja ja kuulla mitä keikkea on kerinnyt tässä ajassa tapahtua. Muutaman kanssa ollaan pidetty yhteyttä. Nauratti tuo edellisen postauksen taideteos, hienoa että on tallessa :). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Minulla nuo ihan pienenä tehnyt taideteokset ovat parhaiten säilyneet äidin lapsuuden aikaisen ajatelmakirjan sivuilla. Yksittäsille papereille tehtyjä ei ole samassa määrin säilynyt. :)

   Aika kiitää! Minä olen silloin tällöin nähnyt joitakin luokkatovereita, jotka asuvat samalla seudulla, mutta kauemmas muuttaneita näkee lähinnä kokoontumisissa.

   Hyvää viikonloppua! :) Tänään ajattelin yrittää tehdä juustokakkua.

   Poista
 7. Meillä olisi pitänyt olla yläasteluokan luokkakokous jo mooooooooonta vuotta sitten, mutta ei sitä varmaankaan kukaan järjestänyt. Tai ainakaan mun korviin ei kantautunut moista tietoa. Ei kyllä ihmetytä yhtään, vaikkei kokouksia pidettäisikään. Ja tuskin menisin vaikka sellainen pidettäisiinkin, useimpia niistä ihmisistä ei ole ikävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouluaikaiset kiusaamistapaukset ym. ovat kyllä kurjia ja varjostavat monen elämää loppuiän. :(

   Poista