keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hammas valmis

Hampaan juurihoito saatiin tänä aamuna vihdoin päätökseen ja lopullinen paikka on hampaassa. :) Nyt olisi kyllä aika varata hampaiden tarkastusaika (sinne jonnekin puolen vuoden päähän :)). Ja sitten varmaan voidaankin aloittaa taas hampaiden korjauskierros uudelleen, jos ei ilmene akuuttia hammasvaivaa sitä ennen. Jossakin uutisessa sanottiin, että mahdollisimman monella pitäisi olla omat hampaat suussa elämänehtoossa - mulla ei ehkä tule olemaan - on sen verran jo paikattu. :)

"Väittelin" yhden operaattorin kanssa eilen siitä, että minulla ei ole käytössä iPadia eikä kannettavaa eikä tablettia niin en tarvitse nettitikkua. :) Tämä kone ja puhelin riittävät hyvin nettisurffailuuni.:) Ei ollut ensimmäinen (eikä viimeinen kerta :)), kun siitä firmasta soitettiin ja tiedusteltiin nettitikun tarvetta. :)

Luokkakokouksen "menu" vaikuttaa herkulliselta (hintaakin kyllä on :)) - en ole vielä maksanut, mutta aion osallistua sitten keväällä. Toivottavasti mahdollisimman moni koulutovereista tavoitettaisiin ja paikalle tulisi mahdollisimman paljon väkeä. :)

Tällä viikolla on ohjelmassa parikin taloni esittelyä niin huomenna täytyy mennä lämmittämään taloa lisää.
Kunpa talo menisi kaupaksi! :)

                                         Keväisiä tunnelmia! :)

15 kommenttia:

 1. Peukut pystyyn että jotta talo menee kaupaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukutuksesta! :) Kun saisin talon kaupaksi niin pääsisin etsimään omaa asuntoa, vaikka nytkin niitä on jo tullut netistä katseltua. :)

   Poista
 2. Määkin peukutan :) Uskoisin, että kevät tekee asuntokauppaa vilkkaammaksi. Moni varmaan haluaa kesäksi pihamaata kupsutettavaksi. Toivottavasti nyt löytyy ostaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia peukutuksesta! :) Minäkin uskon, että kevät vilkastuttaa asunto- ja talokauppaa. Talon ympärillä riittää pihamaata kuopsutettavaksi. :)

   Poista
 3. Niin sekö talo, jossa käyt aina "maalla"? Tekis mieli kysyä, että missä ilmansuunnassa sun luota päin, mutta en tiedä, kehtaanko... voi olla liian utelias. Mutta semmonenhan mie oon.

  Me ostettiin tämä talo lokakuussa, kun yhdeksän omenapuuta oli pudottanu omenansa maahan mätänemään ja pihan reunat täynnä limaisia palsaminvarsia. Oli jännä seurata keväällä, että mitä kukkasia mihinkin nousee :) Nykyään ei enää paljon nouse, kun ei oo hoidettu...

  VastaaPoista
 4. Onnea talokauppoihin! Varmaan kun ihmiset vähitellen heräävät talvihorroksesta ja kevät tulee, se menee heti kaupaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:-) Toivottavasti talon- ja pihanetsijät lähtevät liikkeelle.

   Poista
 5. Toivottavasti kaupat syntyivät. Olenko utelias kun kysyn että miksi et itse muuta siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä viihdyn paremmin kaupungissa.:-) Talo on ihan ok, mutta haluaisin osakkeen kaupungista.:-)

   Poista
 6. Jaa-has. Sinä onnekas, kun hammaslääkäri toistaiseksi takana. Minulla hammaskivenpoisto huomisaamulla...

  VastaaPoista
 7. Iik minun hammaslääkäri vasta tulossa ja juuri tänään yritin aikaa siirtää, maksaisin hyvin, kun joku kävisi siellä puolestani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammaslääkärin tuolissa on kai aina epärento olo. Tsemppiä! :)

   Poista