lauantai 9. helmikuuta 2013

Sotkua keittiössä ja juustokakku uunissa

Nyt on cheesecake eli juustokakku uunissa. :) Minun piti tänään ostaa irtopohjallinen kakkuvuoka, mutta ne olivat loppuneet kaupasta. Korvasin tämän puutteen laittamalla vuokaan sisäpuolelle leivinpaperia. Lupaan pyhästi itselleni ostaa jossakin vaiheessa koneen, joka sekoittaa ja murskaa leivonta-aineksia. Onneksi digestivekeksit murenevat suht helposti, kun niitä painelee lasipurkin pohjaosan avulla. Jopa ilman lasipurkkia - ihan vaan eväskassissa - tästä on kokemusta. :D Sain tänään keittiössä aikaan kauhean sotkun, kun "vatkasin" käsivoimin tuorejuustoa, munia ja kermaa.:D

Ainekset levisivät osittain keittokirjan päälle (onneksi kirja on oma). Kissa meni lopuksi haistelemaan keittokirjaa ja alkoi kaapimaan sitä tassulla. Kissan protesti! :D

8 kommenttia:

 1. Sinun pitäisi tehdä kissalle sopivaa kakkua. Eipä silti, juustokakku voisi ehkä kissalle maistua ainakin ilman sitruunaa olevana versiona ;-)
  Vatkaamisesta tulee kova sotku, sille vain ei voi mitään!

  VastaaPoista
 2. Kollo taisi löytää pöydästä sitruunaroiskeita ja alkoi peittämään niitä ja samalla keittokirjaa. :D Kissa sai nuolla yhtä tuorejuustopakkausta sen jälkeen, kun olin kaatanut sisällön kulhoon.

  Olen aina ollut kova sotkemaan vatkatessani taikinaa ja käsitellessäni jauhoja. :D

  VastaaPoista
 3. Oi, mää olen ollut ihan samoissa digestivekeksin murskaus puuhissa :) Laitan ihan näillä näppäimillä postausta tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Digestivekeksien murskaus on mukavaa. :) Mulla on nyt juustokakku jäähtymässä. Ihana leivonnaisen tuoksu leijuu!

   Käyn lukemassa postauksesi. :)

   Poista
  2. Oli huvittavaa, kun luin ensin Kikin postauksen ja sit tämän :)kumpikin sotkee ja murentelee digestivekeksejä. Onneksi mejän lapsi hoiti leipomiset meillä.

   Poista
  3. Taidetaan olla digestivekeksi-ihmisiä!:) Hauska sattuma! :)

   Poista
 4. Sirpa! Paljastatko reseptisi? Tänä vuonna on minulla ollut haussa täydellinen juustokakku, juuri laitoin jääkaappiin hyytymään, illalla täytyy sitä maistaa. Tämä on jo kolmas viikonloppu peräkkäin kun olen tässä puuhassa, sitä täydellistä ei ole vielä löytynyt. Kuohkeita kakkuja olen saanut aikaiseksi, ja minun kakkuni eivät ole uunia nähneetkään... Pitäisi varmaan seuraavaksi yrittää jotain uuniversiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kakku löysäksi, mutta on herkullista! :) Tai sitten kakun pitää antaa jäähtyä kauemmin - mä en malttanut pitää lusikkaani pois kakusta. :D

   Poista