sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Puhelinmurheita

Älypuhelimeni on jotain kaksi ja puolivuotias niin kuin miesystävänikin puhelin. Molemmat puhelimet ovat alkaneet hukkaamaan kenttää. Kaksi ja puoli vuotta huollotonta käyttöä on älypuhelimelle ihan passeli aika. ;)

Yhden yön aikana puhelimeni muisti oli täyttynyt. Kun sitten sammutin puhelimen ja käynnistin uudelleen niin muistin liikatäyttymistä osoittanut kuva olikin hävinnyt. :D Tiedä häntä, mikä prosessi puhelimessa oli ollut meneillään. :D

Yhtenä yönä miesystäväni puhelin oli mennyt itsekseen päälle useampaan kertaan -  pimpelipom pimpelipom pimpelipom. :D

Latasin tänään puhelimeeni uuden selaimen, kun edellinen selain alkoi lätkimään puhelimen näytölle virheilmoituksia turhankin usein. :D

Puhelimien uusiminen ei taida enää olla ajallisesti kovin kaukana. ;)

4 kommenttia:

 1. Äh, ärsyttävää, mua ahdistaa elektroniikkaromun määrä! Se kun ei minnekään häviä, sitä vain roudataan Afrikkaan ja Intiaan ja "ongelma on poissa".. kamalaa. Laitteiden käyttöikä on niin lyhyt, että valmistajille pitäisi antaa sakkoja moisesta.
  Mulla ei ole älypuhelinta, olen niin iloinen omasta elokuussa 7-vuotiaasta Nokiastani. Siihen voi ostaa ja itse vaihtaa akun, sen olenkin kerran tehnyt. Kaikkiin puhelimiin ei edes saa vaihdettua akkua! Kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että puhelimia kertyy. ;)

   Mullakin on ollut aiemmin "noksuja" - nykyinen puhelin on ensimmäinen ei-Nokia. ;)

   Poista
 2. Joo ne on tuommoisia, niillä on ihan oma elämä. Mie oon mejän perheessä ainoa, jolla ei semmosta oo, ja hyvin tuun toimeen ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tämä on ensimmäinen älypuhelin ;) - enää en kyllä taitaisi tulla ilman toimeen. ;)

   Poista