tiistai 8. lokakuuta 2013

Jääkaappihaaste

Sain Nunjulta http://rullallallei.blogspot.fi/ mukavan haasteen - kiitoksia haasteesta! :)
Ylimmällä hyllyllä vuoassa on jauheliha-feta-makaroonilaatikkoa. Alemmalla hyllyllä on ruisleipää, margariinia, voileipäkinkkua ja pikkuvuoassa märkäruokaa kissalle.

Oven ylähyllyllä on sinappia, joka on melkein loppu - siis se sinappi. :D Keskihyllyllä on kananmunia - saatan leipoa tänään kaakkua, kun rasiassa on vielä pari munaa jäljellä. Alahyllyllä on limsaa ja maitoa.

Pakastinkaapissa on jäätelöpuikkoja ja raparperejä (mä en näköjään vieläkään ole käyttänyt niitä raparperejä :D).

Tänään pitäisikin käydä kaupassa - jääkaapissa on melko tyhjää. ;)

Edit. Jääkaappihaasteen saa napata mun blogista mukaan. :)

Tervetuloa uusille lukijoille Eiskulle ja Erjuskalle! :)

10 kommenttia:

 1. Sulla ei näytä olevan sellaisia ikuisuuspurkkeja, joita mulla - joku on joskus antanut hilloa ja hyytelöä, mutta kun en osaa käyttää niitä yhtään mihinkään niin ne samat purkit asuu ylähyllyllä vuodesta toiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pakastimessa ikuisuuspurkkeja, mutta lykkäsin pakastimesta löytyneet omenasoseet kuivakakkuihin. ;) Mä olen melkoinen minimalisti jääkaappini sisällön suhteen - yleensä juuri mikään jääkaapissani ei pääse menemään vanhaksi.;) Paitsi jos siellä on oluttölkkejä (itse en juo olutta) niin ne tuppaavat menemään päiväykseltään vanhoiksi, kun aika kuluu yllättävän nopeasti. :D

   Poista
 2. Oikeastaan kadehdittavan tyhjä jääkaappi. Ehkä nappaan haasteen... jos viitsin isännän oluet paljastaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota vaan haaste mukaan.:-)

   Mä kadehdin ihmisiä, joilla on kunnolla sisältöä jääkaapeissaan.;-)

   Poista
 3. Meille on pesiytynyt jääkaappiin punainen maito. Sitä oli ensin monena päivänä punaisella lapulla ja kahvi oli kovin maistuvaista. Sitten sitä alkoi tulemaan täydellä hintaakin. Apua, ravitsemusterapeutti laittaa mut jälki-istuntoon :D

  VastaaPoista
 4. Mä käytän punaista maitoa leivonnassa yhdessä voin ja sokerin kanssa, kun lopputuloksesta tulee maistuvampaa sillä yhdistelmällä. :)

  Välillä pitää kyllä saada punaista maitoakin. ;)

  VastaaPoista
 5. Punaista maitoa mullakin menee leivonnassa :) MInä myös katsoin, että voi kun saisinkin joskus jääkaapin näyttämään tältä :) meillä on aina edellisi ruokia rasioissa, toisaalta helpotusta ruoan laittoon kun on lapsia, toisaalta itse inhoan niitä :D Mutta vielä iloisempi olisin minäkin tyhjennetystä pakastimesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokaa laittaessa on hyvä, että kaapissa on sisältöä, kun ei tarvitse lähteä erikseen ostamaan kaikkea kaupasta. ;)

   Poista
 6. No niin, kuva on tosin eiliseltä, vaikka postaus tänään :D

  VastaaPoista