keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Voi kakka!

Mua jaksaa hiukan harmittaa, vaikkei siitä nyt sen suurempaa vahinkoa tullutkaan, että työttömyyskorvaus ilmaantuu päivän normaalia myöhemmin. Jos on etukäteen ajatellut, että maksupäivä on joku tietty ja sitten se ei jollakin kerralla olekaan niin kyllähän se hitusen pännii.

Vielä enemmän ketuttaisi siinä tapauksessa, että olisi odottelemassa päätöstä työttömyyskorvauksen saamisesta, ja päätös ja rahat jumiutuisivat kassan työruuhkiin.

Tulossa on työprojekti, joka tuo kovasti positiivisuutta syksyyn. :)

Ja sitten "ehtaa paskaa" -asiaan. Siili on syönyt isoja ruoka-annoksia ja tuottaa semmoisia kakkoja, että ne ovat kokonsa ja määränsä puolesta tasoa "kuin norsu paskoisi", mutta suhteutettuna siilin kokoon.  Lapioin kakat ruusujen juurelle - en tiedä, mitä ruusut tästä tykkäävät. ;) Siili käy aina samassa nurkassa paskalla.


16 kommenttia:

 1. Siili on siisti eläin :) kyllä ruusut varmasti tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelen miten niin isot kakat mahtuvat niin pienestä eläimestä ulos, vaikka hiukan löysäähän paska on ja muuttuu kuivuessaan kittimäiseksi.:-D

   Ruusut saavat lannoitusta.:-)

   Siili on siisti.:-)

   Poista
 2. Onpas teillä sisäsiisti siili! Mutta jospa syötätte sitä liikaa =)=)? Koirankakkakeskustelut vaihtunevat siilinkakkakeskusteluihin. Niitä on joka paikassa kengänpohjissa ja hitsi, kun kakattavat siilinsä naapurin portilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siili on kyllä välillä jättänyt osan ruoasta syömättä ;-) - toivottavasti siili jossakin vaiheessa toteaa varustautuneensa talvea varten sopivasti ja asettautuu talvihorrospaikkaansa.

   Vielä ei ole näkynyt mielipideosastoilla keskustelua siilin kakoista.;-)

   Poista
 3. Sehän on siisti siili, jos aina käy samassa paikassa kakalla! Meidän siilit kakkivat taatusti joka kerta eri paikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä siili on nyt mieltynyt tiettyyn kivilaattaan.
   :-D Toivottavasti siili ei pahastu, kun kävin tänään hinkkaamassa ja huuhtelemassa kakkoja pois kivilaatasta.;-) Kakkimisen jälkeen siili kököttää styroxlevyn päällä - taitaa lämmitellä siinä itseään.:-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Varmasti - lisää lannoitusta ruusulle joka päivä.;-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Näin tekee - siili on viime päivinä tullut paikalle yhä myöhemmin. ;)

   Poista
 6. Uskoisin ruusun tykkäävän kakkalannoituksesta :) Jos siellä on ensi kesänä tuuheat ruusupuskat niin sitten alkaa täälläkin siilin kakan paikallistaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerron sitten tykkäsivätkö ruusut. :) Siilin ravintona siipikarja ja maksa jalostuvat varmasti siilin "sisäisessä järjestelmässä" muhevaksi kukkalannoitteeksi. :D Kaikkein kätevintä olisi, jos siili kävisi kakalla ruusujen juurella - mitenköhän siilin saisi ohjattua ruusujen luo. ;)

   Poista
 7. Ensi vuonna ruusut suorastaan kukoistavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sataa niin kakka leviää hyvin ruusujen juurelle. ;) Toivottavasti ruusut tykkäävät. :)

   Poista
 8. Justiin ,tuollainen ärsyttää, olen kokenut saman ärsytyksen monasti, kun ei rahat ole aikanaan kun on tehnyt suunnitelmia.
  Voi siiliä, sekin tahtoo olla siisti, yhteen kohtaan vaan tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloinkin harmittaa, jos esim. laskun eräpäivä on osunut juuri sille päivälle, jolloin alunperin piti tulla rahaa, mutta rahat sitten myöhästyvätkin.

   Siili on siisti. :D Kai siili on huomannut, että edellisen illan kakat on on siivottu pois. ;) Viime yönä siili oli käynyt vain hiukan maistelemassa lautasen reunalta - taitaa olla kohta siili varustautunut talveen. ;)

   Poista