tiistai 12. tammikuuta 2016

Talvella syntynyt

Mä tykkään talvestakin. En tiedä johtuuko talvesta tykkääminen syntymävuodenajastakin. ;)

Mulla on töihin kävelymatka, mikä on hyvä juttu, sillä käveleminen ulkona piristää. ;)

Mulla on hyviä muistoja lapsuudesta, kun äiti vei mua päivähoitopaikkaan pulkassa vetäen ja potkukelkalla lykkien. <3 Lumi narisi "kulkupelin" alla. :)

6 kommenttia:

 1. Mie lakkasin nauttimasta lumimyräkästä silloin, kun sain ajokortin... nyt on vain mielessä se, miten huono keli on ajaa ja täällä maalla kun on pakko ajaa ihan ite.

  VastaaPoista
 2. Mää en nyt tykkää talvesta yhtään kun mut on hyljätty yksin kotiin ja mies vaan auraa ja auraa ja sitten kun loppuu auraaminen aletaan kuskaamaan sitä lunta lumenkaatopaikoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! :) Talvi kuluu nopeasti ja toivottavasti lumentulokin tästä taukoaa. :)

   Poista
 3. Minäkin muistan kuinka lapsena aina iskän ja äiten kanssa kelkkailtiin. Omien muksujen kanssa kelkkailtiin, pulkkailtiin niin kauan kunnes tuli tämä murkkuikä vastaan. nyt niitä ei meinaa saada enään milläään lenkille ja ulkoilemaan mukaansa. Tosin näillä pakkasillakaan kukaan nyt kauheasti innostu ulkoilemaan. :)
  Talvi on ihanaa aikaa, kunhan on lunta, aurinkoa ja pakkasraja pysyisi siinä -10 asteen kohdalla niin liikkuminen ulkonakin olisi mukavaa. :)

  Kiva, että olet palannut takaisin ja onnea työprojektin kanssa. :)
  Ehdin jo miettiäkkin, että mihin ihmeeseen olet kadonnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulkka- ja kelkkamuistot ovat muistissa! <3 Mä taisin saada sen potkukelkan 5-vuotiaana joululahjaksi. ;) Enää mulla ei ole potkukelkkaa.

   Poista