perjantai 19. tammikuuta 2018

Puhelin soi ja sitten luuria korvaan

Mulle on viime aikoina tullut paljon "myyntipuheluita", jotka katkaistaan soittajan toimesta heti, kun vastaan puhelimeen. Kun olen guuggeloinut numeron niin numero(t) on arvioitu "älä vastaa" - tyyppisiksi. Raivostuttavaa, kun ryntäät puhelimen ääreen ja vastaat niin toisessa päässä kuuluukin klik, ja puhelu katkaistaan. Mulla on normaalikuntoiset jalat, mutta entäs jos soiton kohteella olevalla henkilöllä on liikkumisvaikeuksia niin silloin tätä varmasti veetuttaa potenssiin kymmenen, kun puhelimen ääreen keretessä soittaja lyökin luurin korvaan. :(

6 kommenttia:

 1. Joo ne on niitä, jotka koittaa houkutella soittamaan takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on niitä ihmisiä, jotka soittavat takaisin. Tuommoinen puhelunkatkomistoiminta pitäisi kieltää laissa.

   Poista
 2. Mulla on aivan sama juttu, tullut useita tollasia puheluita. Ja muutenkin tosi paljon puheluita oudoista numeroista. Tänään tuli jopa nimipäiväonnittelu-video jostain ihan uppo-oudosta numerosta, jota ei löytynyt edes tiedustelusta... Niin raivostuttavaa!! Ja sitten kun usein itekin koitan soitella takas, että kukahan siellä on tavoitellut... Mietityttää, viitsiikö nykyään enää edes vastata puhelimeen, jos on joku muu kuin tuttu numero!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat mietteet - kaikenlaisia soittoja nykyään pukkaa oudoista numeroista. Ja välillä ei edes kukaan sano mitään toisessa päässä, puhelu vaan katkaistaan.

   Poista