maanantai 3. elokuuta 2015

Puts puts

Mä sain äsken imuroinnin tehtyä ja kiroilen sitä, että vaikka imurini huutaa miltei täysillä - sekä teholtaan että ääneltään - niin tuo uudehko imuri ei jaksa vetää sisäänsä kissanhiekkamurusia ilman, että otan suuttimen pois paikoiltaan. Ei kissanhiekkamurunen nyt niin paljon voi painaa. :D Nykyinen imuri on vissiin jotakin energiansäästömallia - kova ääni siinä on, mutta missäs on imuteho! Mur, vanha imurini on imuteholtaan parempi - taidan hakea sen varastosta takaisin. ;) Tai jos jatkan nykyisen imurini käyttämistä niin laitan päähäni isän vanhat kuulosuojaimet. :D

Siivoaminen saa mut aina muistelemaan vanhempiani <3 ja mummoa <3 - mä en tiedä, miksi siivoaminen tuo aina mieleen heidät. Ehkä siivoaminena on ajatuksia liikkeelle laittavaa, kun imurin suutin liikkuu edessäni ja pölyrätti samoin.

Mä en ole kovin tarkka siisteyden suhteen. ;) Nyt kun olen päässyt keski-ikään imuri liikkuu ulos kaapista ja pölyrätti heiluu useammin kuin mitä teki aiemmin. Kissankarvat, pöly ja kissanhiekka aloittavat invaasionsa kodin pinnoille välittömästi uudelleen, kun vanhat pölyt on juuri saatu imaistua imuriin. :D En stressaa asiasta.

4 kommenttia:

 1. Lemmikkitaloudessa on mahdotonta pyrkiä siihen, että kaksi tuntia imuroinnin jälkeen olisi enää puhdasta. Hauskaa, että sinulla tulevat vanhemmat sukupolvet mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että lemmikkieläin/eläimet pitää huushollin nurkkien karvavarannon miltei vakiona. :D

   Siivoaminen on jotenkin niin meditatiivista, että siinä lähtee muistot ja ajatukset liikkeelle. :)

   Poista
 2. Mua stressaa kovat äänet - onneksi imuri on erityisen hiljainen malli. Ja lemmikkitalouksiin suositeltu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun imuri saa korvat humisemaan. ;)

   Mäkin haluaisin hiljaisemman ja tehokkaaman imurin.

   Poista