perjantai 7. elokuuta 2015

Kakkimattomuus

Kissa aiheutti tässä huolta - se oli jonkun päivän kakkimatta, mikä on niin säännölliselle joka-päivä-kakkijalle täysin poikkeuksellista. Tänään Kollo kävi vääntämässä hiekkalaatikoonsa pökäleen. :) Tosin Kollo on viime päivinä syönytkin vähemmän kuin tavallisesti - se on lähinnä käynyt nuolemassa ruoastaan kastikkeen. Kai Kollolla on kuuma eikä ruoka maistu niin kuin viileämmällä säällä maistuisi. Kissa lisäsi veden juomista, kun kuljin sen perässä vesikipon kanssa ja sanoin, että "juos nyt". ;) Kollo viettää suuren osan lämpimistä päivistä parketilla sängyn alla - parketti on viileä nukkumisalusta.


6 kommenttia:

 1. Kuumuus varmasti aiheuttaa syömättömyyttä. Tänään onkin oikein superlämmin päivä. Toivottavasti ei liian kuumaa Kollolle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kissa asettuu viileimpään mahdolliseen kohtaan, minkä löytää. <3

   Asunnossa on nyt 28,5 astetta.

   Poista
 2. Heh, mejän kakarat oli kahestaan ollessaan tyhjentäny semmosen Trick&Treat -pussukan, joka oli unohtunut pöydälle - mulla oli omat epäilykseni siitä, kumpi sen oli tehny, mutta tänään se varmistui, kun epäilyksenalainen väänsi kauhean tortun, joka oli täsmälleen saman värinen kuin ne namipalat, sellanen hyvin vaalean ruskea... Onneksi oli sentään koirien omia nameja, eikä mikään ihmisten karkkipussi!

  VastaaPoista
 3. Jos kissan vatsa ei toimi, kannattaa apteekista ostaa parafiiniöljyä ja antaa sitä kissalle. Itse olen antanut 4-5ml / pvä ja kissani painaa n. 7kg. Netistä löydät varmasti annosteluohjeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :)

   Kollo on suunnilleen samankokoinen.

   Poista