perjantai 10. heinäkuuta 2015

Ei tämmöisiä yllätyksiä kovin usein, kiitos

Heräsin yöllä siihen, että jostakin kuului rapinaa. Yllätin Kollon tietokonepöydän kulmalta - kissa oli saanut pureskeltua tietokoneen kaiuttimen piuhan poikki - piuhansuojausyrityksistä huolimatta. :D Jotenkin Kollo oli saanut kaivettua piuhan esille.

 Huokaus! Nyt on sitten uuden kaiutinlaitteiston osto edessä.

8 kommenttia:

 1. Mikäs niissä johdoissa niin Kolloa kiehtoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. Ehkä Kollo on päässyt piuhojen makuun jo nuoruudessaan -"edellisessä elämässään" ennen mun luo muuttamistaan. ;) Kollo on ollut löytökissa niin sen varhainen elämänhistoria on ihan hämärän peitossa.

   Poista
 2. Voi, tulee ihan meidän puput mieleen. Ne jyrsivät KAIKEN mitä vastaan tulee. Nettipiuhoja on mennyt vaikka kuinka monta silloin kun emme vielä älynneet niitä piilotella. Samoin kaiuttimen johtoja ja yksi käsikonsolin johtokin tässä ihan viime aikoina, kun kuopus oli unohtanut sen lojumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoissa ja pupuissa on samaa. ;) Mä olen joskus miettinyt, että piuha ei varmaan edes maistu miltään. En tiedä, mikä siinä piuhassa voi kiehtoa. Ehkä narumainen ulkomuoto, kun kissat yleensä pitävät naruista. ;)

   Poista
 3. No voihan kollo sentään minkä meni tekemään. Taitaa olla niin viisas, että on turha piilotella johtoja. Mikähän niissä johdoissa sitten onkaan niin hyvää? :O

  Mä heräsin viime yönä siihe, että olin kuulevinani juttelu ääntä meidän talon sisällä. Ajattelin, että ei kai outoja ihmisiä ole tullut sisälle taloon. Noh.. mun puolelta sänkyä näkee suoraan tuvan telvisioon ja katsoin silmät iha ristissä, että what... telkka on auki. Mielessäni kävi, että isäntä ja poika on varman heränneet ja lähdössä töihin. No katsoin viereeni isäntä makasi vieressäni ja kello oli vasta 4 aikaan yöllä. Noh... minä menin katsomaan, että miten ihmeessä TELVISIO on mennyt itsestään päälle. :O
  Meidän PIPPURI makasi sohvalla kaukosäädin vierellään. Pippuri oli saanut jollakin ihmeen konstilla telkan auki ja se puhe kuului siitä. Tulin kissan luokse niin se vain alkoi juttelemaan eli maukumaan mulle. Ja arvaa mitä sieltä telkasta tuli??? ENNUSTAJA KANAVAA! Pippuri päätti sitten katsella ja keskustella ennustajien kanssa. :O juu arvaa kuule oliko pokassa pitämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen miettinyt samaa, että mikä johdoissa Kolloa kiehtoo. Edellinen kissani ei kiinnittänyt johtoihin mitään huomiota. Tosin Santtukin tykkäsi raapia Kollon tavoin tapettia, jota minulla ei tällä hetkellä ole seinissä. ;)

   Ehkäpä Pippuri halusi tietää kesän myyräsaalissaldon ja tiedusteli sitä ennustajalta. :D Kissat osaavat yllättää! ;)

   Poista
 4. Nää on just näitä, että pitäis olla kodin nurkassa valvontakamera, et näkis mitä lemmikit puuhaa "omalla ajallaan" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäisi. :D Pitäisi olla semmoinen systeemi, että kun lemmikki lähestyy tiettyjä kohteita asunnossa niin puhelimesta pärähtäisi herätys omistajalle. ;)

   Odottamatonta rahanmenoa ei näköjään voi estää. :D

   Poista