maanantai 9. maaliskuuta 2015

Retrotuolit ja öinen herääminen

Käytetyissä hakusanoissa näkyi retrotuolit. Retrotuolini "voivat" hyvin ja mahtuvat tähän nykyiseen asuntoon paremmin kuin edelliseen asuntoon. ;)

Nojatuolit ovat lasitetulla parvekkeella ja odottelevat kesää, jotta olisivat taas täydessä käytössä. Tosin kissa on jo huomannut kevään saapuneen ja pyytää välillä päästä parvekkeelle nojatuoleihin makoilemaan. ;)

Ruokapöytä tuoleineen on myös käytössä. Tosin yksi tuoleista on makuuhuoneessa, kun se ei mahdu ruokapöydän ympärille. Pidän ruokapöydästä ja tuoleista kovasti. Ne ovat hyvin tehtyjä, hyviä istua,  kestäviä ja muistuttavat mummosta. <3

Viime yönä kolmen aikaan poukkasin pystyyn, kun kuulin kissan kakovan. Kollo oli jo ehtinyt oksentamaan matolle, mutta osa oksennuksesta meni onneksi parketille. Parketin siivoaminen on helpompaa kuin maton puhdistaminen.

Valoisa vuodenaika lähestyy. Mä nukun parhaiten mahdollisimman pimeässä - olen tykännyt ihan pienestä asti, että valo on oltava sammutettuna, jotta saan unen päästä kiinni. Yövalo ei ole minun juttuni. ;) Olen miettinyt, että makuuhuoneeseen voisi hankkia pimentävät verhot kesäksi - saas nähdä, tuleeko hankittua. ;)
2 kommenttia:

 1. Huonekalut, joissa on muistoja kylkiäisenä ovat tärkeitä :) Sellaiset seuraa muutosta muuttoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistorikkaat huonekalut ovat tärkeitä. :)

   Täytyy toivoa ettei Kollo oksenna tuoleille tai nojatuoleihin. :D

   Poista