tiistai 6. tammikuuta 2015

Järjestystä elämään

Työnsin tänään muovikuusen säilytyslaatikkoonsa ja laitoin joulukoristeet piiloon. Mulla joulukoristeaika kestää jouluaatosta loppiaiseen. :)

Kaipasin jo paluuta arkeen - sain tänään joulusuklaat syötyä. ;)

Joulukoristeita pakatessa alkoi varastohuoneen (=vaatehuoneen, jossa ei ole vaatteita) hyllyjen epäjärjestys nyppimään ja järjestin varastohuoneen. Tavarat kaipasivat järjestämistä - ne olivat kukin suunnilleen siinä, mihin ne oli kesällä muuton yhteydessä asetettu. ;) Vihdoinkin sain aikaiseksi suorittaa tavaroiden järjestämisen. Varastohuone sisältää lähinnä kirjoja ja muuta tavaraa sekä kissanhiekkalaatikon. Varastohuoneen ovi on aina raollaan, jotta Kollo pääsee hiekkalaatikolleen. ;)

8 kommenttia:

 1. Sulla kestikin joulusuklaat pitkään, mä taisin syödä viimeiset muruset jo tapaninpäivänä :-D Tai no, ehkä sitä seuraavana...
  Siivouksesta ja järjestämisestä tulee aina hyvä mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen ja järjestäminen tuo hyvää mieltä. ;) Tänään on suunnitelmissa pestä täällä kotona saunan ja kylpyhuoneen lattiat. :) Saas nähdä, jos jossakin vaiheessa tulisi järjestettyä muitakin kaappeja kuin varastohuonetta. ;)

   Mä söin 4 rasiallista konvehteja. :)

   Poista
 2. Mie oon saanu muutaman koristeen pois, mutta kuusen riisuminenkin jäi puolitiehen... se poisotto on aina paljon ankeampaa kuin koristeleminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa se kuusen riisuminen tapahtuu - tsemppiä!

   Mä olin jo ihan kyllästynyt kantamaan pöytäkuustani piiloon ja näkyville - joulupuuta ei voi jättää Kollon kanssa kahden, kun kissa menee pureksimaan kuusenvalojen johtoja. :D

   Poista
 3. Meillä lähti tänään joulukuusi ulos ja se taitaa olla ainoa hetki kun meillä mies ajattelee, että saisi olla muovikuusi. Tuli aikamoinen sotku :D Mutta hyvä kuusi oli kun mies valkkasi sen mökiltä jo kesällä niin näki hyvin minkälainen on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy lausua lohduttavat sanat - muovikuusikin varistaa "neulasia". ;)

   Teillä oli komea kuusi! :)

   Poista
 4. Meillä meni joulusuklaat kuin kuumille kiville, taidettiin ottaa erää siitä että kuka kerkiää eniten ahmimaan ja olla sitten ähkypoikki.
  Me päätettiin välipäivien aikana, että nyt vintti kamari saa siivous urakan niskaansa. Se oli niin sekaisin, kun pitkin vuotta heitelty sinne yhtä jos toistakin tavaraa. Nyt se huone on paljon selkeempi, mutta ei huvita tieto siitä, että nyt ne siivotut tavarat lojuu sitten ulkorakennuksissa. Kevät on sitten siivouksen aikaa muissa rakennuksissa meillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään lämmössä on mukavampi toteuttaa ulkorakennussiivousta. :)

   Mä pesin eilen saunan lattian ja kylppärin lattian - suihkussa käydessä huomaan, että "suihkunurkkaus" ja muutkin kaakelien saumat kaipaisivat pesua. ;)

   Miesystävä ei välitä täytesuklaasta ;) - mä söin kaikki konvehdit. :D

   Poista