tiistai 16. joulukuuta 2014

Puhelinyhteys poikki

Mä äsken ihmettelin että mikäs merkki luurin näyttöön oli ilmestynyt, mutta uutissivulta sekin selvisi. Puhelinyhteyksissä ongelmia.

Ihan toiseen asiaan liittyen - mua harmittaa markkinointitapa, jossa asiakkaan sanotaan osallistuneen kyselyyn (johon hän ei ole osallistunut) ja siinä sivussa hänelle markkinoidaan jotakin tuotetta. Argh. Kun tämäntyyppiseen markkinointiin törmään niin tuon hyvin selvästi esille etten ole osallistunut mihinkään kyselyyn ja sen jälkeen katkaisen puhelun. Toinen argh ja vaikka vielä kolmaskin.

6 kommenttia:

 1. Niin, Soneralla näkyy olevan jotain ongelmia puhelinliikenteessä.

  Ja ne myyjät... ne kyllä koittaa konstia jos toistakin, ja varmaan sellaset ihmiset, jotka ruukaa osallistua aina kaikkiin kyselyihin, menee siihen halpaan kun eivät muista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä milloin vika on korjattu. ;) Onneksi juuri nyt ei ole kiireellisiä puheluita. ;)

   Mä osallistun niin harvoin mihinkään kyselyihin, että muistin heti, etten ole kyselyyn osallistunut, vaikka markkinoija niin väitti. ;)

   Poista
 2. Viimeksi kun mulle soitti puhelinmyyjä jostain sijoitusjutusta niin tuli melkein luuri korvaan kun myyjä kuuli mun olevan kotiäiti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sitä mieltä, että äidit ovat varmasti sijoittamisessa hyviä. :)

   Mä olen monesti keskustellut tablet-tietokonetta kaupanneiden kanssa puhelimessa ja sanonut ettei laajakaistani tarvitse liikkua minnekään. ;)

   Poista
 3. Nyt saa arghit olla ja keskityt rauhalliseen joulun viettoon : ) Hyvää joulua!

  VastaaPoista