keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Unta

Viime yö sujui kunnon unilla aamuyöhön saakka, mutta sitten havahduin hereille.

Kolloa riehututti - se kiipeili, pudotteli yhden tavaran alaskin (onneksi ei-hajoavan. ;)). Nyhti kuivia saniaisen lehtiä ja roikkoja irti viherkasvista niin, että rapina kävi - no karsimisen tarpeessa kuivat kasvinosat
oli(si)vatkin. :D Kävi pissalla hiekkalaatikossaan ja naukui lisää märkäruokaa. Juoksi kissarallia ja hinasi itseään pitkin sängynsivua. :D Lopulta kissa tuli sängylle nukkumaan ja nukahti miltei heti. :D Mä en saanut heti uudestaan unenpäästä kiinni. Olen kateellinen kissan supernopealle nukahtamiskyvylle. ;) Herätykseni pirahti puhelimesta ulos vartin yli kuusi.

Täytyy tästä kohta mennä nukkumaan - jospa ensi aamuyö ei olisi yhtä kissaäksönin täyteinen. ;)

4 kommenttia:

 1. Voi Kollo! Ei saa olla tuollainen häirikkö, kun mamman täytyy herätä aikaisin. Toivottavasti nukut tänä yönä paremmin. Kissat osaavat olla niin raivostuttavia, mutta kun ei ilmankaan osaa elää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että kissoilla on oma yöelämänsä. :D Ihania ovat silti. <3 Viime yönä Kollo oli hiljaa, mutta mä näin painajaista ja odottelin unta palaavaksi.

   Poista
 2. Tulipa taas mieleen, että on se hyvä, ettei oo kissaa :) Mua suututtaa kamalasti, jos joudun yöllä heräämään eikä mun anneta nukkua. Koirat jos yöllä herättää levottomuudellaan, niillä on yleensä maha sekaisin ja tarttee päästä ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakin välillä yökkäilee yöllä - ei tosin usein. ;)

   Poista