sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Korvikset

Toinen näistä korvakoruista meni tänään poikki. Korviksen ikä (noin 25 vuotta) ja ahkera korvisten käyttö taisivat olla korvikselle liikaa. ;) Säilytän nämä korvakorut muistona <3 - ne ovat peräisin nuoruusvuosiltani ja ensimmäisiä korvakorujani.

Jäin miettimään ajan kulkua, vuosikymmeniä näiden korvisten hankkimisen ja tämän hetken välillä. Tapahtumia ja ihmisiä.

Muistan, kun päätin laitattaa reiät korviin ja hankkia korvikset. Mua jännitti reikien laitattaminen korviin, vaikka reikien laitattaminen vain nipisti hetken eikä tuntunut sen enempää.
6 kommenttia:

 1. Ihan tarkkaan en näe, mutta eikö noita koukkuja voisi vaihtaa ? Saisit lisää käyttöikää rakkaille koruillesi. :)

  VastaaPoista
 2. Nollishan sen sanoi! Maksaa 6-9 euroa kultasepänliikkeessä koukut, riippuen siitä ostatko "lukollisen" vai pelkän koukun. Kultajousesta oon ite ostellu niitä, kun oon tehny korviksia nikkeliallergiselle.

  Sillon, ku mulle tehtiin reiät, niin ne laitettiin kuumalla neulalla ja rutina ja kipu oli kauheat. Sitten ne tulehtu ja meni umpeen ja jouduin laitattaan uudet...

  VastaaPoista
 3. vaihtamaan vaan jos mahdollista :) lisää käyttöikää :)

  VastaaPoista
 4. Täytyy harkita, jos laitattaisi uudet koukut - mainio idea. :)

  Aijaiauts. Kuuma neula kuulostaa hurjalta.


  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit korvikset!! <3 Korvisten kunnostaminen kuulostaa hyvältä idealta!!
  Mä kans jännitin korviksien laittoa tosi paljon, mutta eipä se kovastikaan tuntunut. Ja aika hyvin sain pidettyä korvat sellaisessa kunnossa, että eivät ruvenneet tulehtumaan. Rippilahjaksi sain tosi paljon korviksia ja ne on tosi monet vieläkin tallessa. Täytyskin ottaa jotain muita käyttöön, kun aina nämä samat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Mullakin taitaa olla jossakin tallessa ihan ekat korvikset, jotka tulivat reikien laiton yhteydessä. Sydämen muotoiset nekin korvikset. :) Reiät laitettiin koneella ja muistan puhdistaneeni reikiä ahkerasti desinfioivalla aineella.:)

   Poista