lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hellan takaa ja kylppärin kaakeleita

Tänään iski viikkosiivouksen yhteydessä innostus siirtää hella pois paikoiltaan ja puhdistaa hellan takaa ja sivuilta, sekä parkettia hellan alta.

Manailuni kuului varmaan ilmanvaihtokanavaa pitkin ties mihin
asuntoihin asti, kun pyyhin rasvaa ja pölyä pois ahtaassa loukossa hellan takana. :D

Siivousinnostusta riitti vielä kylpyhuoneeseenkin ja puhdistin kaakeleita ja niiden saumoja suihkun nurkassa. Käytän kaakeleiden puhdistukseen yleensä ruokasoodaa.

6 kommenttia:

 1. Auts! se on paikka joka tulee putsattua ihan liian harvoin,.ainakin minulla :) pitäs taas ottaakkin se ..hyvä kun postasit aiheesta niin tuli mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut kohdat ovat sellaisia, että ainakin itselläni puhdistamista tulee joskus lykättyä. Varsinkin jos pitää siirtää jotakin pois paikoiltaan ennen puhdistamista.

   Poista
 2. Apua, minähän vuonna meillä on viimeksi siivottu hellan takaa :D Tai millä vuosikymmenellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta tahtoo aina hellan takunen unohtua, kun sinne ei näe. ;) Hellan takaa löytyi Kollon pingispallo. :D

   Poista
 3. Apua! ajattelen ihan samaa kuin Kiki, minähän vuonna on anoppini mahtanut puhdistaa hellan takaosan tai sivut. Itse tein tämän peruspesun hellan takamukselle ja sivustolle viime syksynä muuttaessamme pois keskustan talosta!

  Pitäisiköhän mun tehdä täällä nyt tämä sama homma ja tsekata mitä hella on syönyt taakseen ja sivustoilleen. "pitiäisiköhän ottaa oikein kuvan kera ja kunnon siivouspostauksen kera"! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi puhdistaa uunia sisältä. ;)

   Siivouspostaukset ovat kivoja! :)

   Poista