sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Öistä mekkalaa

Viime yönä joku kaasutteli autolla varmaan useampaankin otteeseen tästä ohi - taisi olla sama auto, kun autosta jytisi musiikki ulos niin, että mullakin ikkunat tärisi. :D Puoli kahdentoista jälkeen yöllä musiikkijytistelijä onneksi häipyi muualle ja mä sain nukuttua, kun liikenne kadulla rauhoittui.

14 kommenttia:

 1. Me asutaan rivitalon päädyssä ja mun makkarin ikkunani on just parkkipaikalle päin. Vihaan sitä, kun paikallisen sulkeuduttua pihaan kurvaa auto poppivehkeet täysillä ja sitten tietysti pitää vielä jäädä siihen kuskia kiittelemään ja tupakille ja vaikka mitä pitkäksi aikaa. Onneksi ei satu kovin usein, toivottavasti ei sullakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä äänet kadulta kuuluvat paremmin, kun ikkuna on asunnon viilennyksen takia raollaan. Ja tietyntyyppiset ajoneuvot vaikuttavat televisiokuvaan.

   Parkkipaikalla hengailu musiikki täysillä häiritsee varmasti.

   Mä toivon löytäväni asunnon hieman rauhallisemmalla sijainnilla ettei esim. öisen liikenteen ohimeno kuuluisi niin hyvin asuntoon. Onneksi meteli ei ole ollut jatkuvaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Keskusta-alueella asumisessa on hyvää (tosi lyhyet matkat) ja huonoa (liikennemelu).

   Poista
 3. Meillä jos tuollainen mökä kuuluu iltasella niin melkein voin syyttävällä sormella osoittaa omaa jälkikasvua :D Mutta jos se ei olisi oma niin sitten olisin kovin kiukkuinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on - tuntemattomasta "lähteestä" tuleva melu harmittaa.;-)

   Mulla oli ollut pään jomotusta ja juuri, kun olin saanut jomotuksen karkotettua ja olisin nukkunut niin dumdumdumdum-auto ilmestyi paikalle.:-D

   Poista
 4. Noi ei ole kyllä kivoja juttuja!! :( Ei ole mukavaa, että yöunia häiritään... Toivottavasti ensi yö olisi rauhallisempi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on rauhallisempaa - mä luulen, että kun oli viikonloppu niin öinen liikenne johtui siitä. ;)

   Poista
 5. Kyllä se on tämä nykyajan nuoriso kuritonta ja ihan hunningolla muutenkin koko porukka! Toista se oli ennen vanhaan minun nuoruudessani...:D

  VastaaPoista
 6. Joo ei ME nuorina mithään rellestetty. EI ihan varmasti :D
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

  VastaaPoista
 7. Sitä on joskus jokainen varmaan mennyt autolla popit täysillä kaakkoon, eikä silloin harmittanut yhtään kun joku saattoi häiriintyä metakasta. Mutta nyt kun itse on vanhempi sitä manailee, että miksi pitää popittaa täysillä ja ei voi antaa toisten nukkua rauhassa. Että näin se sitten elämä menee etiäpäin.. ;)

  Blogissani on jotakin sinulle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän siinä käy, kun tulee ikää lisää. ;)

   Kiitoksia tunnustuksesta! :)

   Poista