sunnuntai 4. elokuuta 2013

Naama jäätelössä

Eilen käytiin pyöräilemässä. Monnin suunnalla oli merkillinen näky, kun tien laidassa nököttivät itsekseen jonkun reinot.

Helteiseen pyörälenkkiin kuului jäätelön ostaminen matkan varrelta. Mä olen melkoinen sottaaja, mitä tulee muun muassa jäätelön ja hampurilaisen syömiseen. :D Jäätelöä (joka suli helteessä odottamattoman nopeasti) löytyi välittömästi muun muassa käsistäni ja pitkin naamaa. :D

Nyt on mun mieleiseni uintikeli! :) Järvivesi oli tänään 21-asteista. :) Mökin pihalla luikerteli vaskitsa. Onneksi se oli helppo tunnistaa niin en edes säikähtänyt. :) Itseasiassa se on kauniin värinen (lisko), vaikken vaskitsaa käteeni ottaisikaan, kun elävän kalan piteleminenkin on mulle haastavaa. ;)
8 kommenttia:

 1. Minä tarkkailin mökillä lukuisia sisiliskoja (mm yhtä joka oli pudottanut häntänsä) ja mietin samalla, miten epäloogista on, että käärme aiheuttaa välittömän inhoreaktion, mutta sisilisko ei. Ne on suorastaan söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisiliskot ovat kivoja! :) Käärmeestä on jotenkin niin juurtunut mielikuva, että käärme puree, vaikka käärmekin tekee sen vaan puolustautuakseen.

   Poista
 2. Kyllä minä olisin kiljunut kuin pistetty sika jo pelkästä vaskitsastakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ensin katsoin, että mikäs mato siinä maassa kiemurtaa. ;)

   Poista
 3. Vaskitsa tai mikä vaan käärme; Karkuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hyppäisin ilmaan säikähdyksestä ja kiljaisisin, jos vahingossa astuisin vaskitsan päälle. Kauempaa katseltavia luikertelijoita.

   Poista
 4. Mä en kans ihan kauheesti välitä noista käärmeistä... Juoksisin kyllä kovaa karkuun, jos sellaisen näkisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärme kyllä hätkäyttää ja paljon, jos sen yllättäin kohtaa. ;)

   Poista