sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Shortsit ylösalaisin

Pyöräilin hautuumaan suuntaan ja yhtäkkiä tajusin tuijottavani shortsieni sisäsaumoja. ;) Olin kotoa lähtiessäni poiminut shortsit kylppärini pyykkinarulta ja pukenut shortsit niin päin päälleni, että nurja puoli oli jäänyt päällepäin. :) Hakeuduin lähimpään julkisen tilan vessaan ja käänsin shortsit oikein päin. :) Kesäfiiliksissä! ;)

10 kommenttia:

  1. Tekevälle sattuu. Harvemmin olen kuullut housuja puettavan nurinpäin. Paita taas aika usein ainakin mun ukolla menee nurinkurin ylle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita menee helposti nurinkurin ylle.;-)

      Varsinkin kiireessä on mullekin joskus semmoista sattunut.:-D

      Poista
  2. Täällä ilmoittautuu eräs kuka on useamman kuin kerran pukenut yksiväriset alushousut nurinpäin ylleen. Ei niin vakava juttu -sillä eihän niitä alushousuja kukaan näe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin on sattunut ihan vastaavaa.;-)

      Teininä kouluun fillaroidessa roikkuivat kerran sukkahousut housunlahkeesta - olivat unohtuneet sinne lahkeen sisälle.:-D Onneksi sukkahousut eivät sotkeutuneet pyöränpolkimeen. Hiippailin koululla vessaan ja vedin sukkahousut pois housunlahkeesta.:-D

      Poista
  3. Päteeköhän tässä tapauksessa se vanha sanont "nuttu nurin, onni oikein"? Minäkin olen useamman kerran pukenut juuri nutun ts. paidan väärinpäin, mutta housuja en muista näin laittaneeni ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy toivoa, että tämä sanonta pitäisi paikkansa. :)

      Poista
  4. Hauskaa! Täällä on onnistuttu laittamaan vain paita päälle väärinpäin. Lisäksi olen onnistuneesti käynyt yöpaidan housuissa kaupassa ;) Ja vielä ihan tarkoituksella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sitä lähtee niin vauhdikkaasti kotoa, että tempaisee vaan jotakin yllensä. ;) Onneksi siihen voi suhtautua huumorillla. :)

      Poista
  5. Lohdullista että tämä ei tapahdu vain äitipään -kanssa painiville, eilen nimittäin huomasin käveleväni hiekkalaatikolle ylläni paita, jonka saumat sojottivat komeasti ulospäin. Nopea piipahdus kellarissa ja paita taas oikeinpäin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina sitä ei huomaa miten päin vaatteet päälle sujahtavat ;-) - tuttua.;-)

      Hyvä etten mä ole ainoa, jolla on välillä vaatteet nurinperin päällä.;-)

      Poista