keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sukulointia

Viime yönä vierailin unissani sedän perheen luona Keski-Suomessa. Unessa siellä oli lunta ikkunapokiin asti - todellisuudessa lumi lienee jo tältä keväältä sulanut. ;)   Mä olen näköjään innokas sukuloimaan - unissanikin. :) Minneköhän sitä ensi yönä itsensä unelmoisi - Tampereelle vai Poriin? ;)

Viime yönä olin pudota ihan todellisuudessa sängystä - huomasin olevani sängyn reunalla ja sängyssäni on patja, joka tahtoo siirtyä nukkuessani. Niin patja oli liikkunut ja oli vähällä etten minäkin humpsahtanut lattialle ja kissan pahvilaatikon päälle.;) (Kollo ei ollut pahvilaatikossaan. ;)) Seinän vieressä nukkumisessakin olisi puolensa, kun sieltä ei voi pudota lattialle, mutta seinän viereen puolestaan kuuluu hyvin lehdenjakajan liikkuminen rappukäytävässä. ;) Muuten tässä talossa on hyvin hiljaista öisin ja muutenkin. :)

Toivottavasti pääsisin jossakin vaiheessa vaihtamaan asuntoon, jossa olisi makuuhuone kauempana rappukäytävästä.;) Mutta näin rauhallisen talon löytämisessä asuinpaikaksi kuin tämä kerrostalo on tulee olemaan siinäkin haastetta. :)


8 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että muillakin on asunnonvaihtohaaveita. Pidän sulle peukkuja ja toivottelen leppoisaa vappupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vappupäivää!:-) Kiitos peukutuksesta - mäkin pidän sulle peukkuja!:-) Kunhan saan talon kaupaksi niin sitten lähden kiertämään asuntonäyttöjä - toivottavasti jossakin vaiheessa.:-) Oma asunto on minullakin haaveena.:-)

   Poista
 2. Onpa ärsyttävästi suunniteltu asunto, kun alkovi on rappukäytävää vasten! Mutta tuo on ihan totta, että hiljaisia kerrostaloja ei helpolla löydy. Asuin joskus nuorempana isoäitini vanhassa asunnossa jonkin aikaa Helsingin keskustassa, se oli todella hiljainen talo - täynnä kyttääjämummoja :-D Ovien takaa kuului rapinaa, kun ne tarkkailivat ovisilmistään, mihin se nuori heitukka taas kulkee ja kenen kanssa.
  Mukavia unimatkoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unireissut ovat mainioita kuten muutkin unitarinat ja ovat hyvin hyvin edullisia eli ilmaisia katsella.:-D

   Meidänkin rapun asunnoissa asuu monenikäistä asujaa.:-) Se on totta, että yleensä joka talosta löytyy avaimenreiästä rapun elämää seuraavia.;-)

   Poista
 3. Katso josko samasta talosta löytyisi isompi asunto vapaana. :)
  Mun ekassa vuokra yksiössä oli tosi ohuet seinät, kun kuulin mitä naapurin mummo milloinkin katsoi telkkarista. Todella ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä talo olisi kivan rauhallinen.:-)

   Täällä on "pahviseinät" ja kun joku rassaa vessanpönttöä harjalla pytyllä käynnin jälkeen niin sekin kuuluu.:-D

   Poista
 4. Saas nähdä, missä ensi yönä seikkailet! Hyvää vapun jatkoa! Täällä (http://mamanmatkakertomuksia.blogspot.fi/) on sinulle jotakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vappua ja kiitos haasteesta! :)

   Unissa on aina kovasti yllätyksellisyyttä. ;)

   Poista