perjantai 24. toukokuuta 2013

Rakkaita huonekaluja

Mummon vanha ruokapöytä ja tuolit ovat palanneet maalta kaupunkiin. :) Ruokaryhmä mahtuu juuri ja juuri keittiöön, mutta mitään muuta sinne keittiöön ei sitten tällä hetkellä mahdukaan. ;) Toiveissa on siis isompi keittiö tai olohuone. :D Pöydän kulmalla on piianpeili. :)
Nämä nojatuolit ovat olleet meillä ainakin ihan varhaislapsuudestani asti. :) 70-luvulla tuolit  oli varustettu vihreällä kankaalla - 1980-luvun alussa ne verhoilutettiin tuon värisiksi. Roheat! :)

8 kommenttia:

 1. Siis niin ihanat retrotuolit! Ja Kollon peili on pöydällä, tarkoitit varmaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietysti - Kollon peilihän se on. ;)

   Mä tykkään kovasti näistä nojatuoleista - ruokapöydän tuoleista myös! <3 Isäni mielestä näissä nojatuoleissa oli liian matala selkänoja, kun hänellä oli pitkä selkä. ;)

   Kollo arvostaa kovasti sitä, että tämmöiseen nojatuoliin voi kiertyä nukkumaan kerälle - nojatuolin muotoilu on optimaalinen nukkumiseen kerällä. :)

   Poista
 2. Minusta tuo ruokapöytä tuoleineen on ihana! Huolisin meille kanssa. :) On sen verran näyttävä, että voi pitää olohuoneessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävä ja vahva ruokaryhmä on. Pöytään on jatkolevy, jos tarvitsee isompaa pöytää. :) Mummolla tämä pöytä oli käytössä lähinnä silloin, kun oli vieraita. :)

   Poista
 3. Tunnelmallista! Ja kun vielä tulee kivoja muistoja kaupan päälle, niin mikä onkaan parempaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja esineeseen liittyvät muistot kruunaavat sen. :)

   Poista
 4. Ihanat :) Osaan kuvitella miten sää olet noissa tuoleissa ottanut nuorempana hurjat pyörimisvauhdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana niissä on pyöritty ja olen lukenut nuortenkirjoja nojatuolin nurkassa. :) Vanhoista kuvista näkee, että nuo nojatuolit ovat olleet myös nuorten synttärivieraiden suosiossa. :)

   Muistan senkin, että kun viimeisen kerran pelkäsin ukkosta kerrostalossa noin 12-ikäisenä - niin istuin toisessa noista nojatuoleista - käpertyneenä tuoliin ja luin jotakin, kuunnellen ukkosen jylinää. Nojatuoli oli silloisen huoneeni nurkassa. Olin yksin kotona ja olin ihan varma, että salama lyö lankapuhelimen pistorasiasta sisään. Salama ei lyönyt. ;)

   Poista