tiistai 14. toukokuuta 2013

Ötököiden poisto-ohjeita

Blogiini oli tultu näillä hauilla. ;) Joku muukin on pohtinut samoja asioita kuin mä. ;)

miten ampiaisen saa ulos asunnosta
Mulla ei ole sataprosenttista ratkaisua tähän ongelmaan. Mä aukaisen oven ulos ja toivon, että ampiainen löytäisi itse tiensä pihalle. Sillä aikaa mä ja kissa ollaan kylpyhuoneessa ja kylppärin ovi on kiinni, ettei ampiainen tuikkaisi kissaa, joka haluaisi jahdata ampiaista. :D Onneksi ampiaisia ei ole vielä tänä keväänä eksynyt asuntoon. :)


tokkurainen kimalainen
Jos kimalainen on kunnolla tokkurassa ja hidasliikkeinen niin kimalaisen saa ulos esim. rikkalapiossa kantamalla. ;)


Hämähäkkien poistovinkkejä asunnosta ei oltu etsitty blogista (vielä), mutta hämähäkkejä suhahtaa ainakin mulla välillä imuriin - seitteineen. ;)

10 kommenttia:

 1. Onpa hyvä että täältä löytyvät ratkaisut noihin askarruttaviin ongelmiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörriäisistä asunnossa pääsee mitä moninaisimmin keinoin tai häipymällä itse pihalle.:-D

   Poista
 2. Kissat ovat kyllä pistosvaarassa jahdatessaan ampiaista sisällä. Onneksi ei ole meillä ainakaan vielä pistetty ketään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoilla on niin utelias ja leikkisä luonto eivätkä kissat tajua varoa. ;)

   Poista
 3. Tokkuraisia kimalaisia näkyy täälläkin! Ja juuri meni hämähäkinverkko poikineen kun imuroin parvekkeen... Toivottavasti meni myös hämpyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimalaiset heräilevät kevääseen - jotkut niistä ovat jo ehtineet kukkien pariin. ;)

   Hämähäkit ovat ahkeria tekemään verkkojaan. :)

   Poista
 4. Meillä oli viime(?) kesänä ihan hillittömän iso tuhatjalkainen. Oli yhtä pitkä kuin mun etusormi ja sillä todellakin oli pitkiä ja ohuita jalkoja koko matkalta vieri vieressä! Mieheke ei ollut kotona ja jouduin hoitamaan itse (puukengät ja iltasanoma!). Sydän hakkasi tuntikaupalla sen jälkeen. Lisäksi se oli ilmeisesti hyvän tuoksuinen kissan nenään, koska nuo kaksi tuusasi sitä kohtaa lattiassa, mihin ötökän elo päättyi, vaikka kuinka kauan jälkeenpäinkin.

  Myöhemmin kuulin mikä se oli ollut, mutta en enää muista. Toivottavasti ei _ikinä_ tule moisia enää meille! Se oli kamala! HYI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrr, mullakin menee kylmät väreet selässä, kun ajattelen tuhatjalkaisen poistamista kämpästä ;) ei ole onneksi tullut vielä sitä tilannetta vastaan. ;)

   Kissat olisivat saattaneet pitää tuhatjalkaista herkkupalana. ;)

   Poista