lauantai 25. toukokuuta 2013

100. postaus

Oli hyvä idea erottaa Kollon jutut ja omat juttuni omiin blogeihinsa - minulla itselläni se toimii. :) Silloin, kun minulla oli vain yksi blogi tuskailin välillä etten keksi Kollon touhuista tarpeeksi kirjoitettavaa enkä osannut oikein laittaa omia juttujani siihen blogiin - tai laitoin, mutta ne eivät solahtaneet sinne samalla tavoin kuin tähän blogiini. ;)

Nyt olen taas jotenkin päässyt Kollon juttujenkin päivittämisen suhteen eteenpäin, kun Vuodatus on alkanut "pelittämään" paremmin, niin kissapostauksia tulee sinne silloin tällöin. :) Jos joku ei ole käynyt lukemassa Kollon juttuja niin tässä on osoite sinne http://kollokurisee.vuodatus.net/

Sain Kiki-serkultani http://kikishome-kiki.blogspot.fi/  idean tulla tänne bloggaamaan omia juttujani ja sain häneltä apua yhdessä blogiteknisessä pulmassa, johon en olisi itse löytänyt ikinä ratkaisua, kun sompailin asetus- ja ulkoasumaailmassa - lämmin kiitos ihanalle Kikille! <3

Omassa blogissani ei ole mitään tiettyä aihepiiriä eikä avainsanojakaan ole laitettu, vaan kirjoitan tänne, mitä mieleen juolahtaa ja mitä elämässäni tapahtuu. :) Minusta blogi on loistava tapa jakaa ajatuksia ja kuulumisia muiden bloggaajien kanssa, ja sukulaiset ja ystävät "blogimaailman" ulkopuoleltakin voivat käydä täällä vierailemassa. :)

Jatkan samaan malliin bloggaamista! :)

15 kommenttia:

 1. Onnea vaan satasesta! Ja hauskasta serkusta :)
  Mulle blogi on tullu niin isoksi osaksi elämää, että tosiaan unessakin mietin, että tää juttu pitää kertoa blogissa, tai ei voi kertoa kuten viimeisimmässä unessani. Kaikenlaisten omien projektien ylöskirjoittaminen blogiin helpottaa myöhemmin yksityiskohtien muistamista... esimerkiksi mulla on tuolla vuodatuksessa (kuunauta sielläkin) mun eka blogi, jota aina toisinaan käytän kaatopaikkana, mutta nyt oon kirjoitellu sinne tuosta rintojenpienennysoperaatiosta, laitellu kuvia sun muuta, mitä en kehtaa laittaa bloggerin puolelle. Sehän oli pitkän aikaa jäissä, kun vuodatus toimi niin huonosti ja siirryin bloggeriin.

  Nyt, kun piti tehdä matkakorvaushakemus Kelalle, tuolta blogista sain näppärästi paperille jokaisen käyntipäivän. Ei tarvinnu etsiä ajanvarausilmoituksia tai plarata kalenteria ja miettiä niitä kryptisiä merkintöjä, kun on ollu pakko pieneen ruutuun saada mahtumaan paljon tietoa.

  Keittiöremontista oon tehny oman "juttusarjansa", samoin pönttöuunin maalauksesta. Nyt on suunnitteilla yks puutarhajuttu.

  Ne on muuten tosi hienot ne tuolit! Hyvä, että "pelastit" ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! :) Kiki-serkku on ihana ja ne kaikki serkut!<3

   Mulle käy samoin, että unesta voi löytyä bloggausaihe tai blogiaihe siirtyy uneen. Ja blogista voi tarkistaa mitä on tehnyt milloinkin ja millaisia aatoksia ja fiiliksiä on ollut milloinkin. :)

   Aiheita tupsahtelee luontevasti arkielämästä. :)

   Pönttöuunin maalaus on hyvä postausaihe - moni varmasti etsii tietoa siitä, miten pönttöuuni maalataan ja niin, että maali pysyisi pönttöuunin pinnassa. ;) Minunkin blogiini on joskus tultu pönttöuunilla, kun täällä on ollut mainintaa pönttöuunista. :) Aihe kiinnostaa! :) Sama koskee keittiöremonttia. :)

   Tykkään kovasti tuoleista! :)

   Poista
 2. Onnea sadannesta postauksesta :)

  Minusta on hienoa lukea blogiasi. Kiva lukea eri aiheista, että ei ole jotain tiettyä aihealuetta :)
  Itsekin kirjoittelen tärkeitä tai päivän ihmeellisiä tapahtumia, jotka on helppo napata sieltä talteen vauvakirjaan.
  Oikein mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)

   Elämä on niin monipuolista, että aiheita tipahtelee sieltä täältä jokapäiväisestä elämästä, kun malttaa odottaa niiden ilmestymistä. :)

   Sitten, kun teidän lapset kasvavat niin voivat vauvakirjan lisäksi käydä blogista katsomassa, mitä varhaislapsuudessa on ollut ja tapahtunut. :)

   Minäkin toivon, että voisin jostakin päästä vielä tarkemmin kurkistamaan varhaislapsuuden vuosiini. Minulla on kylläkin itseasiassa hyvin tarkkaankin kirjoitettu vauvakirja, valokuvat sekä sukulaisten muistot lapsuudestani. :)

   Poista
 3. Onnea sadannesta! Kiva kun olet aloittanut tämänkin, vaikka Kollon kuulumisista emme saakaan tarpeeksemme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kollon kuulumisetkin jatkavat samaan malliin Vuodatuksessa. :)

   Poista
 4. Kun kirjoittaa itselleen niin teksti on aitoa, jos liikaa ajattelee mitä muut tykkää lukea tulee helposti tehtyä pakkopullaa johon tulee ähky ja ei tää ole hyvä-fiilis.
  Jatka samaa rataa kyllä kiskot kuljettaa ja lukijat seuraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) - jatkan samaa rataa! :)

   Mä aina ajattelen, että jos tätä mä pystyn lukemaan tätä blogia niin muutkin pystyy. ;)

   Olen miettinyt, että pystyn blogissa kirjoittamaan äidistä, isästä ja mummosta - itseni lisäksi - vaikkei noita kolmea henkilöä enää olekaan täällä pallolla tallustelemassa. Hyviä muistoja heistä olen kirjoittanut. :)

   Poista
 5. Siis tosi loukkaavaa, että meillä perheen miesväki nauraa täällä ja epäilee, etten ole millään muka voinut osata auttaa blogiteknisessä asiassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olisi ikänä löytänyt ilman sua sinne oikeeseen kohtaan blogin "tekniikan" syövereissä, vaan etsisin vieläkin, että mistä se kohta löytyy, josta säädetään jäsenlukijamahdollisuus. :)

   Kiitoksia onnitteluista! :)

   Poista
 6. Moikka Sirpa!

  Kiva nähdä ensi sunnuntaina kun tulet Poriin. Me tulemme myös kurkkaan Ailan ja Jukan luo tai tulette meille, miten parhaiten aikaa löytyy. Kirjoittelen tätä Ailan koneelta, mökillä ollaan!

  T: Heidi, Aila ja muut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa nähdä teidät!:-)Käyn huomenna ostamassa matkaliput.:-)

   Poista