torstai 31. tammikuuta 2013

Kaunis blogi-tunnustus Kikiltä

Sain Kikiltä http://kikishome-kiki.blogspot.fi/ Kaunis blogi-tunnustuksen. Paljon kiitoksia tunnustuksesta! :) Linkitän tämän Vuodatukseen Kollon blogiinkin kunhan kirjoitustoiminto sinne palautuu.
 Tunnustuksen säännöt: Kerro itsestäsi 8 asiaa, jaa tunnustus 8 bloggaajalle ja ilmoita siitä heille.

Tässä välissä täytyy mainita kiitoksena, että tämä onkin yllättävän helppokäyttöisen tuntuinen blogi.:)

No nyt siirrytään tunnustuksiin:

1. En ole ihan täysin sinut tulen enkä oikein minkään muunkaan kuuman kanssa. En tiedä, mistä kammoni tulta/kuumaa kohtaan on aikoinaan tullut. Nykyään tulitikun raapaisu onnistuu jo jotenkuten ja kynttiläkin syttynee, jos ei tuule kamalasti. Jopa pönttöuuniin olen saanut tulen, mutta huonoon asentoon uunissa romahtaneiden puiden kohentamisen jätän edelleen miesystävälleni - se ei vaan suju.

Yläasteen kemiantunneilla "työparini" joutui pääasiassa raapaisemaan tulitikut, kun pelkäsin polttavani sormeni ja vähän sitäkin nuorempana kammosin säihkyviä tähtisädetikkuja, joita meillä joskus oli kotona. Edelleen minulla on  patahanskat käsissä, kun paistan jotakin räiskyvää pannulla ettei vaan kuumaa roisku käsille. Lapsena arkailin kuuman tinan käytön kanssa, kun tina räiskähti vesiämpäriin uutena vuotena.

2. Minua kiusattiin peruskoulussa. Syyt taisivat olla sekä ulkonäöllisissä seikoissa että luonteessa (olin kilttiluonteinen). Muistan pari kertaa ala-asteelta, jolloin opettajat puuttuivat kiusaamiseen. Olen nykyäänkin aika tarkka siitä, että ihmisiä kohdeltaisiin reilusti, nätisti ja tasa-arvoisesti.

3. En ole ikinä ollut kovin hyvä liikunnassa. Minulla ei ole "pallosilmää" - lähinnä väistin palloa tai minulla meni silmät kiinni, kun pallo tuli kohti.  En ikinä oppinut tekemään kärrynpyörää, kun jalat eivät  nousseet tarpeeksi ilmaan eikä minulla ole kovasti rytmitajua, jonka puuttumisesta oli haittaa musiikkiluokalla ja jouduin tekemään enemmän harjoituksia taputusjuttujen suorittamiseksi kuin muut. En ole kovin hyvä tanssimaan eli minulla on kaksi vasenta jalkaa, mutta saatan mennä tilanteen tullen parketille ja kävin vuosia sitten tanssilavoillakin jonkun kerran (tanssinkin siellä.) Tanssimista diskossa en ole koskaan vältellyt. :)
Aikoinaan luistinradan mäen tuleminen alas luistimilla (pukukoppi on mäenrinteessä) oli mittava haaste ja kun aikuisena olen jonkun kerran käynyt luistelemassa olen suosiolla vaihtanut luistimet jalkaan alhaalla kentän reunalla.:)

Jo ennen kouluikää sain erilaisen Muumi -hiihtosuoritusmerkin, kun en uskaltanut laskea mäkeä suksilla alas.

Pyöräileminen on sujunut suunnilleen alusta asti. :)

4. Uida osaan ja nautin uimisesta eli minulla on lempilaji. :) En tykkää sukeltamisesta ja yleensä altaassa köysiä alittaessani teen "sukelluksen" mieluiten matalammassa päässä, jossa jalat yltävät pohjaan.
Uiminen on minulle vähintäänkin yhtä yhtä paljon mielen rentouttamista ja ajatusten selkiyttämistä kuin fyysinen suoritus. Osa tämänkin postauksen mietteistä syntyi viime perjantaina uima-altaassa. :)

5. Ystäväni on sanonut minusta, että kanssani on helppo sekä jutella että olla hiljaa eikä hiljaaolokaan tunnu vaivaannuttavalta. Olen hyvin otettu tästä lausunnosta ja se kuvaa minua erittäin hyvin. :)

6. Minulla on reipas huumorintaju ja olen pieruhuumorin ystävä. :D

7. Minulla on hyvin eri-ikäisiä ystäviä ja erityyppisiä keskenään.

8. Tapasin miesystävän 9 vuotta sitten (ensimmäinen parisuhteeni) ja olen edelleen tavattoman onnellinen hänen kanssaan . :)


5 kommenttia:

 1. Jos sää laitat reunaan semmoisen lukijat-jutun niin me lukijat päästään liittymään lukijoiksi ja meille tulee ilmoitus omalle sivulle aina, kun tänne tulee uusi päivitys :) Selitimpäs mää sen nyt vaikeasti :) Bloggeri on helppokäyttöinen, koska määkin selviän hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Taas samankaltaisuuksia löytyy. Ensinnäkin tuli. Pelkään tulta ja olin ihan kauhuissani kun mies oli mökillä ja pyysi mua sinä aikana lämmittämään kotona takkaa. Hyvä et kynttilää uskallan sytyttää ni miten sitten takka. Eli ensimmäistä kertaa elämässäni +30 vuotiaana vasta laitoin tulet takkaan ja poltin alusta loppuun itse. Kuusi vuotiaana kynttilää sytyttäessä olin polttaa hiukseni josta pitkäikäinen kammo sai alkunsa.
  Koulukiusattu minäkin. Helppo hiljainen, kiltti ja rauhallinen kohde. En kertonut kellekkään kuin vasta aikuisena. Tämä on dramaattinen tarina josta ehkä joskus blogissani vielä kerron.
  Enpä minäkään uskaltanut suksilla mäkiä alas laskea, vaan tamppasin. Hidasta hommaa.
  Omaan kaksimielisen huumorintajun ja minulla on eri ikäisiä ja monenlaisia kavereita ja tuttuja. :)
  Että näin!

  VastaaPoista
 3. Siellä asetukset sanan yläpuolella on niitä yleiskatsaus, kommentit, tilastot, sivut. Otat sen kohdan ulkoasu ja sitten sieltä tulee semmoinen ruudukko. Sitten otat sieltä Lisää gadget ja sieltä otat sen lukijajutun :)

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä tämä on helppokäyttöinen blogi ja ihanaa kun teit tännekkin oman blogin. Tervetuloa!
  Vielä kun jaksat sen lukija jutskan näperrellä tuonne, niin pääsee liittymään tilaajaksi. :)
  Tuli niin pitkä kommentti äsken, että jatkoin toisella vähän lisää. :)

  VastaaPoista
 5. Kikille kovasti kiitoksia neuvoista! :)

  Minttu: Yllättäviä samankaltaisuuksia löytyy. Minä en yhtään muista, mistä tulikammoni on alkanut. Koulukiusaaminen on kurjaa! :(

  Minä tulin aikoinaan Lapissa takamuksella jarruttaen latua alas, kun en millään meinannut saada vauhtia hillittyä - mäki oli iso!

  VastaaPoista